دوست من،ما روزانه با تعداد بسیار زیادی مشتری طرف هستیم و با وضعیت موجود بازار قبول بفرمایید گاهی ممکنه مشکلاتی در کار بوجود بیاد!من به شما حق می دم ولی تمام سعی ما اینه که مشتری ها راضی باشن و هیج حقی از کسی ضایع نشه،شما حتما با شرکت تماس بگیرید مشکلتون حتما رفع میشه،پیشنهاد می کنم حتما با شماره 01313228016 تماس بگیرید یا از طریق یاهو پیگیری کنید.لطفا نتیجه رو به ما اعلام کنید.ممنونم

---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط masihkhosravi نمایش پست ها
دوستان حرف این دوستمون رو تایید میکنم. 3 یار سفارش دادم. دوبار شکسته دست من رسید و هیچ مسئولیتی رو قبلو نکردن یک بار هم جنس خراب ! میتونم حتی گزارش یاهو رو هم به عرضتون برسونم که در موردش بحث داشتم باهاشون. کلی هم ضرر دادم بابات گوشیم ! تا زمانی که Digikala.com هستش ! چه دلیلی داره آدم از جای نا معتبر خرید کنه ! برخوردشون هم که دیگه خدا میدونه چیه. در کل امتیاز ضعیفی رو میدم بهشون ! اینرو ها هر کسی تا یک دفتر در ایران داره دفتر چینش رو هم میزنه و بزرگ نمایی میکنه واسه مردم ! خوبه همه میدونن توی چین آسون ترین و راحت ترین قانون تجارت رو داره . مالیات هم که خدا میدونه مفتکی هست. در کل ! کاری نداریم. ناراضی ام !
دوست من،ما روزانه با تعداد بسیار زیادی مشتری طرف هستیم و با وضعیت موجود بازار قبول بفرمایید گاهی ممکنه مشکلاتی در کار بوجود بیاد!من به شما حق می دم ولی تمام سعی ما اینه که مشتری ها راضی باشن و هیج حقی از کسی ضایع نشه،شما حتما با شرکت تماس بگیرید ان شاءالله مشکلتون رفع میشه،پیشنهاد می کنم با شماره 01313228016 تماس بگیرید یا از طریق یاهو پیگیری کنید.هدف ما اینه که خدمات فروشگاه هر روز بهتر از دیروز باشه.موفق باشید