وقت نداشتم همشو بخونم. دوستانی که با ایشون کار کردند بهتر می شناسند.
فقط برای اینکهخ بابینید در دورغ گفتن چقدر بی حواس هستند :

که در همان وقت دو نماينده ديگر داشتيم که چند صد تا چند هزار اکانت از ما تهيه کرده بودند و البته فروش بالا و فعاليت مناسب از شروط اوليه سرويس نمايندگي ما بود.
که معلوم نشد دو نفر چند صد تا یا چند هزار اکانت خرید کردند ! (امیدوارم این جملشونو دیگه ویرایش نکنند)
لطفا فریب پرداخت ناچیز و جملاتی شبیه این رو نخورید. ایشون در دو نوبت پول اینترنت رو نداشتند و نمی تونستند به اینترنت وصل شند که به من گفتند پول به حسابم بریز که من وقتی اینترنتم قطع می شه فقط دسترسی به سایت شهزاد نت که اینترنت ازش می گیرن دارم تا برم با کارتم پرداخت کنم.
پس خواهش می کنم فریبش ادعاهاش رو نخورید.
از روی تاریخ فیشهائی که قرار خواهم داد دو مورد قابل اثباته به راحتی :
1- اینکه دروغ می گن مهلت یک هفته ای
2- اینکه در طول مدت زمان من از ایشون خرید کردم که هر چی یوزر دادند بی اعتبار بود جز چند تای اول که اونم یا داون بود نصف سرورها و...

گفتم ازشون شکایت می کنم چون برای یک سنت تلاش کردم و با صداقت درامد داشتم نه مثل شما پول حرف بگیرم و بگم توی فیس بوک 1000 نفر چینی ازم اکانت خریدند اما ماه بعدش لنگ 20 تومن پول اینترنت باشم !

وقتی هم گفتم صداتونو ظبط می کنم و حتما شکایت کنید از من تا بتونم به خاطر تهمت بی جای دیگه شکایت کنم چنان ترسیدند گفتند شکایت کنم ای نکنم به خودم مربوطه و غیره که البته صداش رو دارم ضبط شده

من بیش از ده سال سابقه در اینترنت دارم که پرشین تولز می تونید سابقه کار من و نظرات کاربران و مشتریان رو ببینید که در تاپیکی که به زودی در این سایت قرار خواهم داد همه اطلاعات رو قرار می دم و لینکشو اینجا می گذارم.
بیش از این برای این آقا وقتی ندارم بگذارم. چون طی ساعتها حرف زدن و شناختی که از شخصیت پر تنش ایشون دارم ارزش زمان من بسیار بیشتر از اونی هست که برای یک انسان متوهم خرج کنم.
و دوستان همین مقدار لینکها و توضیحات فک می کنم در این بخش کافی باهش تا تاپیک رو باز کنم اب مدارک و فیشهای بیشتر