اول این قسمت رو چک کنید:
روت-پوشه اسکریپت-پوشه apache
اگر نبود.
برای وارد شدن به اس اس اچ هم باید نرم افزار پوتی رو دانلود کنید. بعد آی پی سرور رو در نرم افزار وارد میکنید. در پنجره جدید هم نام کاربری و رمز عبور رو.
البته نمیدونم که ایا میشه کسانی که هاست اشتراکی دارن میتونن از اس اس اچ استفاده کنن یا نه.ولی احتمالا میشه
همونطور که عرض کردم، ممکن هست هاست های اشتراکی این امکان رو نداشته باشن.البته شاید عزیزانی که تجربه بیشتری داشته باشن بدونن
ولی راه دوروی نمیره...به هاستینگتون بگید شاید انجام دادن.
البته من سایتی رو سراغ دارم که هاست اشتراکی میداد و همراه اون از اس اس اچ هم میشد استفاده کرد.
ضمنا دوست عزیز، برای ورود به اس اس اچ از پسورد پیشفرضی که هنگام ایجاد هاست بهتون اختصاص دادن هم استفاده کنید.معمولا در ابتدا پسورد روت اس اس اچ و کنترل پنل یکی هست. بعد کاربران واسه راحتی خودشون پسورد پیشفرض هاستشون رو تغییر میدن.پسورد پیشفرضتون رو میتونید از ایمیلی که هاستینگ هنگام ایجاد اکانت بهتون داده پیدا کنید(البته اگه ایمیل داده باشه) شاید در قسمت تیکت ها یا سفارش ها هم باشه!
طبق گفته دوستمون آقا محمد رضا، مسیر کاملا ذکر شده و باید با دستورات لینوکسی ( از توی اینترنت میتونید دستوراتش رو که به صورت نوشتاری هست پیدا کنید ) به اون مسیر برید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)