نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: فروش هاست لینوکس و رادیو با 50% تخفیف ویژه - قدرتمند، ایمن و با امکانات زیاد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : فروش هاست لینوکس و رادیو با 50% تخفیف ویژه - قدرتمند، ایمن و با امکانات زیاد

پیشنهاد می کنم مراقب معامله با علی تقوی یا همون رکس باشید
    ایشون یه کلاهبرداره
    خودش هیچ سروری نداره و هاستهای سایتهای خودش روی سرورهای دوستانش به رایگان هست
    از من 750 تومن کلاهبرداری کرده که حتی پول اینترنت رو نداره بده.
    در واقع دو تا از فیشهائی که دارم برای پرداخت پول اینترنتشون بود که به جاش اکانت بی مصرف دادند در حالی که توی صفحه کاربریشون
    http://www.webhostingtalk.ir/member/13020/
    گفتند : متشکرم، ولی به زودی شرکت بین المللی هاستینگ خودم یعنی rexnet پس از آماده سازی دفتر اصلی در انگلستان و همچنین دفتر دبی و ایران، شروع به کار خواهد کرد.

از این رو لازم دونستم فعلا بصورت فوری این مقدار رو بگم تا درگیر توهمات بزرگ این پسربچه نشید. که برای منم لیست بلند بالا از افرادی که باهاشون یه بار چت کرده بود رو به عنوان کارمند شرکتش لیست کرد !!!

اینها رو از این رو گفتم که فریبش رو نخورید و باهاش معامله کنید یه دفعه وقت پشتیبانی و پاسخگوئی رسید از الفاظی بسیار رکیک استفاده کنه و حرفهائی بزنه که اصلا متوجه نشید چی می گه :
    مثلا بهش زنگ می زنم پولم رو بگیرم
    می گه سال نو مبارک
    یا می گه فقط حق با منه نه مشتری
    به زودی کلیه فیشهای بانکی که ریختم براشون رو در یک تاپیک جدا قرار می دم
    فعلا اینها رو داشته باشید :
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/154...tml#post164463
    من قبل از اینکه با ایشون همکاری کنم این پست رو پستهای دیگه رو دیده بودم اما گفتم از وب ایران حمایت کنم، اما باور نمی کنید وقتی پولمو خواستم چه حرفهای زشتی می زد !
    فعلا تا سر وقت که یک تاپیک مستقل ایجاد کنم دو تا از فیشهای واریزی رو که هر کدوم 100 تومن هست واریز کردم.
    برای شکایت هم از اونجا که فک می کنم به سن قانونی نرسیده نشه دقیق بررسی کرد و شما هم اگه شکایت دارید مثل من با پدرش صحبت کنید، چون با حرف زدن با اون به هیچ نتیجه ای نمی رسید.
    چون واقعا متوجه نمی شید چی می گه.

برای مثال اینجا نوشته فروش هاست و اینکه سرور داره اما جای دیگه در جواب شکایت یکی دیگه از کاربرا که گفته بود :
    با سلام
    آقای علی تقوی خجالت نمی کشی که اینطوری حرف می زنی ؟
    تو خارج از کشور هستی ؟ می خوای آدرس خونه ت رو همینجا بزارم ؟
    تو بازرا هاستینگ این همه سر ملت کلاه گشاد گذاشتین حالا اومدی اینجا ریش سفید شدی برای ملت ؟
    با همون اسم خودت اومدم اینجا که مبادا شک کنی - حتما میشناسی ؟
    آدم دو رو و کلاه بردای هستی

گفته : هاستينگ خودم يعني REXNET که شما آي دي تون رو به نام شرکت من ساختيد، يکي دو سال پيش فعال بود و بعد جمش کردم.
    و در پایان همون موضوع گفته : شما که اندازه سر سوزن از من اطلاعات اضافی نداری غیر از شماره خط ایرانسل ام، اون رو هم که همه دارند، داری به چی تهدید می کنی؟

پس لطفا دقت کنید به شما هم مثل همه کسائی که بهش پول دادند یه دفعه نگه ده سال پیش رکس نت رو جمعش کردم و بگه جز یه خط ایرانسل چیزی از من نداری !

دوستانی که منبع این گفته ایشونو می خوان لطفا پیغام خصوصی بدن تا سند کنم . چون طبق قوانین سایت امکان قرار دادن منبع سایت نیست .

من از ایشون 620 هزار و پونصد تومن فیش واریزی دارم که یه سایت فروش خارجی دارم اما ایشون پولهای منو گرفت و محصول بی مصرف تحویل من داد ! و چند محصولشون که فعال بود بسیار بی کیفیت بود که به اعتبار من بسیار صدمه زد که پس از اون دیگه کلا سایتش داون شد و هیچ مسئولیتی هم درباره بدهیشون نداشت و گفت حق با منه نه مشتری !

این رو مقدمتا عرض کردم تا فریب ایشون رو نخورید . به زودی اطلاعات کامل تر درباره اش می نویسم.
    من تلفن خونشون رو دارم اما وقتی زنگ می زنم یا تلفن رو اشغال می کنه یا می کشه. دوستان اگه ادرس منزل ایشون رو دارند ممنون پیغام خصوصی کنند تا با پدرشون صحبت کنم.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط behtarinha4u : March 9th, 2012 در ساعت 19:46

2. تعداد تشکر ها از behtarinha4u به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)