با سلام خدمت دوستان از دیروز از ساعت 10 دیگه نه یاهو مسنجر من باز میشه نه ایمیلم فک کنم یاهو پرید به نظر شما چیکار کنم اخه ایمیلهای مهم کاریم تو اون بود پسوردامو اینا الان چیکار کنم
با سلام خدمت دوستان از دیروز از ساعت 10 دیگه نه یاهو مسنجر من باز میشه نه ایمیلم فک کنم یاهو پرید به نظر شما چیکار کنم اخه ایمیلهای مهم کاریم تو اون بود پسوردامو اینا الان چیکار کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
ایدی مورد نظر را به من پیام خصوصی کنید تا چک کنم![]()
Telegram: mehdi_niromandan
بهتر بود بیشتر توضیح می دادید؟؟ چه پیامی برای شما نمایش داده میشود؟
الان 10 روزه یکی آی دی منو همش diactive می کنه من باز می کنم فرداش دوباره از اول
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
تو مسنجر که میگی ایدی با این مشخصات نیست تو یاهو هم میگه پسورد اشتباهه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
به احتمال بالا یا یاهو مسنجرتون خراب هست یا اینکه کسی اون رو هک کرده و تنها راهش اینکه با اسفاده از forget password برشگردونید
چیز دیگه ای به ذهن من نمی رسه
اگه تو گوگل اکانت داشتی به راحتی بر می گردونند بعد 24 ساعت ولی توی یاهو خبر ندارم
یعنی هیچ امیدی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)