بسیار زیاده روی کردید در wht بین المللی. آدم ۲۳ ساله بره با دوستاش بازی کنه؟!!!!!!! در هر صورت امیدوارم امیدوارم امیدوارم مشکل حل بشه.
بسیار زیاده روی کردید در wht بین المللی. آدم ۲۳ ساله بره با دوستاش بازی کنه؟!!!!!!! در هر صورت امیدوارم امیدوارم امیدوارم مشکل حل بشه.
شما جای من بودی از این هم بدتر می شدی الان 110 روز شد که سرور رو ندادن به قول دوستمون که خیلی خوب می گه و منم
حرفم همینه
1- اگه نمی تونید ، خوب یک سرور مطابق با هزینه بهم بدید
2- اگه سرور کنسل شده ، پس چرا صورتحساب هاش هنوز موجود بوده ؟ (که شما پرداخت کردید)
3- هزینه رو برای چی بازگشت نمیدن.
در ضمن من وقتی دیدم اینها همشون چشمهاشونو بستن و فقط دارن ندونسته از دیتاسنتر المانی حمایت می کنن شما نمی
دونمی من چه حالی داشتم اون موقع
اگه اون زمان خود شما به جای اینکه بیای اینجا منو نصیحت کنی می اومدی اونجا یه پست منطقی می نویشی خیلی نتیجه بهتری
می داشت و منم به یه پسر 23 ساله اون حرف رو نمی زدم که بره با هم سن خودش بازی کنه
ماها بیشتر بلدیم به همدیگه سرکوفت بزنیم تا اینکه پشت همدیگه باشیم
به هر حال ممنون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون سرور یک سرور 49 یورویی بود که اون زمان بعد از 15 روز اونو قطع کردن و از حساب من 54 یورو کسر کردن !!!
من اگه موشوع اونو پیش بکشم دیگه دغ می کنم چون اون دیگه اخر افتضاح کاری بود
من الان دارم با چندین دیتا سنتر متخلف کار می کنم خدا وکیلی هیچ کدوم رو مثل اینها ندیدم بسیار ....
ویرایش توسط citykala : March 9th, 2012 در ساعت 14:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)