-
February 22nd, 2012, 12:45
عضو جدید
پاسخ : شفاف سازی پیرامون Payment24

نوشته اصلی توسط
NovinServer
حق با شماست !
فقط خواستم بگم، اگر ایشون هم خلاف کار باشد، ما حق نداریم به شخصیتش توهین کنیم !
هر کس مسئول اعمال خودش هست، مطمئن باشید اگر ایشون سوء استفاده ای بکند هم در این دنیا و هم در اخرت مجازات میشود !
از همه مسائل دور شویم، ایشون تا کنون حدمت کرده است ! خیلی از دوستان در همین ایران شما صبح پول می ریزی و دیگه طرف را نمی بینی یا به شما ارز می دهند چهار روز دیگر پول برگشت می خوره !
ما در بازار اگر یک عدد دستمال بخواهیم بخریم، اگر قیمت دستمال فرضا 1000 تومان باشد، فروشنده گفت 1100 تومان، قطعا خریداری نمیکنیم و به فروشنده بعدی مراجعه می کنیم!
ایشون شاید دلار را بخواهد 3000 هم بدهد! مشتری است که تصمیم می گیرد از ایشون خرید بکند یا نکند! و مورد اخر اینکه ایشون به صراحت در پست اول خودش نحوه کار کردنش را توضیح داد!
اگر کسی مدرک قانع کنند مبنی بر نقض حرف های ایشون داره در همینجا بیان کند! باز هم تصمیم با مشتری است!
دوست عزیز بنده اصلا به شخصیت ایشون توهین نکردم و هر چه عنوان شد کاملا بازگوی شخصیت این چنین افرادی است. ناله ی بنده از این است که این آقا که معلوم میشه خیلی هم مشتری دارد چرا باید به خاطر نیاز مردم ارز رو با هر قیمتی به مردم بفروشه آیا این کار ایشون چیزی غیر از گران فروشیه ؟ خدا به ما مردم رحم کنه اصلا انصاف در کارمون نیست.
-
-
February 22nd, 2012 12:45
# ADS
-
February 22nd, 2012, 15:13
متاسفانه الان که اومدم دیدم پست های قبلی پاک شده و نمیدنم چه صحبت هایی شده وگرنه میدونستم جواب افرادی امثال شما رو چطور باید بدم که طوری نشه هرکی از راه میرسه فقط برای اینکه اظهار وجودی کرده باشه چیزی بگه! شمایی که هنوز توی این کار نمیتونی الف رو از ب تشخیص بدی بعد میای همین طور تز میدی که ... نشید از فلان شخص دلار بخرید یا طرف گرون فروشه ، اگه خیلی احساس قهرمان بازی بهت دست داده بیا توی این کار و دلار ارزون دست مردم بده! اون موقع به خودت اجازه بده که بیای اینجا و مرثیه سرایی کنی و دم از انصاف بزنی.
افرادی امثال شما فکر میکنن این کار بچه بازیه که هرکی صاحب یک حساب پی پال باشه بتونه انجام بده. نه عزیزم. هنوز چوب پی پال بهت نخورده که ببینی بخاطر پرداخت یک مشتری اکانتت با 10.000 دلار موجودی بلاک بشه یعنی چی! هنوز نمی فهمی روزی 15-20 پرداخت سبک و سنگین رو هندل کردن یعنی چی! بنده همون اول کار گفتم اگه کسی فکر میکنه این قیمت گرونه مگه ما چاقو زیر گلوش گذاشتیم که بیاد از ما دلارش رو تهیه کنه. جالبه طرف میاد میگه آقا من میخوام فقط از شما خرید کنم ولی شما باید تخفیف بدی. متاسفانه زمان زیادی میبره تا ما یاد بگیریم چطور باید رفتار کنیم ولی تو ایران این قضیه برعکسه. اون طرف نه تنها تشکر نمی کنه بلکه یک چیزی هم طلبکاره و همیشه شاکی!
دلار پی پال از 1600 تومان داره خرید و فروش میشه تا 2200 تومان. هرکسی خودش حق تصمیم گیری داره که توی این رنج متفاوت قیمت دلارش رو از کی و کجا تهیه کنه و ریسکش هم پای خودش. توی این چند سال انواع و اقسام کلاه برداری ها و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن ها رو به عینه دیدم. اینجا فقط چند مورد از صدها موردی که توی این کار برای بنده اتفاق افتاده رو میگم تا متوجه بشین وقتی گفته میشه این کار بچه بازی نیست یعنی چه !
1. زمانی که حجم سفارشات زیاد هست به همان اندازه نیاز به داشتن دقت و تمرکز بیشتری روی سفارشات هستش. مثلا یکبار بجای اینکه دلار به ایمیل پی پال که در فرم سفارش وارد شده پرداخت بشه به ایمیل خود مشتری سند شد که اصلا وجود نداشت و مبلغ کمی هم نبود ، همان لحظه با مشتری ( آقای حاجیانی ) تماس گرفته شد و عرض کردم که این اشتباه از طرف بنده بوده و خودم هم مسئولیتش رو قبول میکنم. همون روز سفارش مشتری اصلاح شد. یا عکس این مورد هم بوده و مشتری ( آقای شفیعی ) ایمیل جهت ارسال رو اشتباه داده بودن و دلار به اون ایمیل سند شده بود. اما این قضیه رو پیگیری کردیم و مشکل حل شد.
2. یکی از همکاران از ما برای مشتری خودش دلار خریداری کرده بود ، اما دلار به دلیل اینکه مشتری آدرس ایران داده بود به حساب ما برگشت خورده بود. مشتری از همکار ما درخواست برگشت پولش رو کرده بود اما ایشون در پاسخ گفته بود "اون شرکت میخواست برگشت نزنه و نمیتونیم پولی رو برگشت بزنیم" که بعدش خود مشتری ما رو پیدا میکنه و بنده که متوجه قضیه شدم و گفتم اصلا از این خبرها نیست و خودم پولشون رو برگشت دادم.
3. یکبار اکانت ما توسط پی پال لیمیت شد و تمام پرداخت های اون روز هولد شد و 4 Dispute همزمان باز شد جهت بررسی. پی پال سر اون قضیه به کمپانی هایی که پرداخت بهشون صورت گرفته بود جهت توضیح ایمیل زده بود اما جز یک شرکت باقی کمپانی ها به پی پال پاسخی ارائه ندادند و منجر به این شد که پس از گذشت 30 روز اون پرداخت ها برگشت زده بشه به حساب ما. با این وجود ما عینا کل مبالغ مشتریان رو به حسابشون برگشت دادیم با وجودی که این مشکل از طرف ما نبود و سر برگشت زده شدن این مبالغ 300 هزار تومان کارمزد دادیم به بانک. در صورتی که خیلی از دوستانی که در این کار هستن در اکثر مواقع از زیر بار چنین اتفاقاتی شانه خالی میکنن و با ذکر اینکه "میخواست برگشت نخوره" ، "میخواست همکاری کنه" ، "پی پال اکانت رو لیمیت کرده و دیگه پول شما هم رفته" زیر بار برگشت هزینه نمیرن.
وقتی کسی که 3 ساله داره با ما کار میکنه و طی این 3 سال حتی 1 بار هم سابقه نداشته برای پرداخت هاش مشکلی پیش بیاد و هر بارم که موردی بوده ما تا جایی که از دستمون بر اومده پیگیری کردیم فکر میکنید حاضره بره سراغ شخص دیگری که حالا بار اول یا دوم پرداخت انجام بشه ، ولی کافیه یک مشکلی این وسط پیش بیاد تا فرق رو متوجه بشه. طرف به فروشنده میلیونی پول واریز کرده ، فروشنده دلارش مشکل دار بوده و برگشت خورده اما بعدش زیر بار قضیه نرفته چون خود اون فروشنده هم دلارش رو از شخص دیگه خرید کرده. ( نمونش مال آقای اسماعیلیان )
الان که شما بعد از 4 سال فعالیت ما حتی یک مورد نمی تونید با جستجو در نت پیدا کنید که طرف ادعا کنه آقا یک قرون پول ما کم و زیاد شده ، اعتبار یک شبه به دست نمیاد که به سادگی از دست بره! توی ایران باشی و بخوای با این همه تحریم و مشکل به این شکل کار کنی و همیشه هم هوای مشتری رو داشته باشی و از حقش دفاع کنی اون وقت افرادی امثال شما بیان این بحث های بچگانه رو اون هم بدین شکل مطرح کنند جز اینکه با این حرف ها شخصیت و سطح آگاهی خودشون رو به بقیه نشون بدن جای اینکه بخوان ما رو محکوم کنن خودشون محکوم میشن.
-
تعداد تشکر ها ازStarSoheil به دلیل پست مفید
AhriMAN_7211, amirreza22, ata.m, fariborz_ra, hasun, hostgozar, kamkar, Mihan-VPS, mohsengham, NovinServer, P30Tools, saeed25, trueenzo, vahidmom
-
March 8th, 2012, 15:39
عضو انجمن
من 2 ساله با ایشون کار میکنم . ایشون کاملاً تایید هستن .
سرعت و امنیت ایشون فوق العادست .
-
-
March 8th, 2012, 16:37
ایشون از همه لحاظ تایید میشوند
-
-
March 8th, 2012, 17:05
عضو انجمن
خدمات ایشون تایید میشه
شاید یه مقدار از نرخ بازار بالاتر باشه اونم به 1000 دلیل که ما اعتراضی نداریم به این امر اما مطمن هست. گزینه اطمینان فاکتور حیاتی در کسب و کار در فضای مجازی هست.
-
-
January 16th, 2013, 16:23
-
-
March 16th, 2013, 16:19
سلام
میدونم تاپیک زیرخاکی هست ولی میبایست این پست رو میدادم
با اینکه دلار همین امروز یعنی 26 اسفند 1391 الان توی بازار به قیمت
خرید :3300
فروش: 3350
ایشون قیمتش خیلی جالبه
خودتون برید و قیمت رو ببینید
payment24.us
قیمتشون در تاریخ 26 اسفند 1391
پرداخت و انجام کلیه خرید های اینترنتی شمابا استفاده از Visa Card
موجودی : 4600 دلار موجودی : 6300 دلار
نرخ دلار پی پال در این لحظه : 3750 تومان
نرخ دلار ویزا در این لحظه : 4050 تومان
اینم برای کسایی که از ایشون طرفداری میکردن
البته میدونم الان میاد و کلی دلیل و برهان میاره ولی گفتم شاید براتون جالب باشه
ویرایش توسط m.Amin : March 17th, 2013 در ساعت 12:26
-
-
March 16th, 2013, 22:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.Amin
سلام
میدونم تاپیک زیرخاکی هست ولی میبایست این پست رو میدادم
با اینکه دلار همین امروز یعنی 26 اسفند 1391 الان توی بازار به قیمت
خرید :3300
فروش: 3350
ایشون قیمتش خیلی جالبه
خودتون برید و قیمت رو ببینید
payment24.us
اینم برای کسایی که از ایشون طرفداری میکردن
البته میدونم الان میاد و کلی دلیل و برهان میاره ولی گفتم شاید براتون جالب باشه
سلام دوست عزیز خودتان جای دیگه سرغ دارین ارزان تر باشه
-
-
March 16th, 2013, 22:51

نوشته اصلی توسط
hassan5099
سلام دوست عزیز خودتان جای دیگه سرغ دارین ارزان تر باشه
چندتا از بچه های همین فروم انصافشون از ایشون خیلی بهتره
من بیشتر میخواستم فقط محض اطلاعتون بگم
قیمت دلار هم الان رو سایت ... هست و هم عکسش از صرافی معتبر ولی اگه معرفی کنم شاید ش ی ل ت رش کنن
ویرایش توسط m.Amin : March 16th, 2013 در ساعت 22:53
-
-
March 17th, 2013, 12:21
کاربرای عزیز ایشون قیمتاشون رو تغییر دادن ولی من صفحه آرشیوی دارم اگه خواستین صفحه آرشیوی رو براتون میگذارم که بازم اگه خواستین بیشتر ازش طرفداری کنید!!!!
احتمالا خودشم الآن میاد میگه من 20 ساله تو این کارم و چون 20 ساله تو این کارم تا میتونم باید بندازم به مردم خودم!!!!
پست های قبلیشو بخونید میفهمید
-