-
March 7th, 2012, 19:29
عضو جدید
تبلیغ متنی در سایت پیج رنک سه 3 با بازدید و قیمت عالی
سلام
آتیش زدم به مالم @! دارم برشکست میشم !!!!
#شوخی کردم#
خوب تبلیغ متنی در وبسایت http://www.tibadownload.com/ با پیج رنک سه ماهانه 6 تومن . یه وبلاگ با پیج رنک دو هم هستش اونم ماهانه 4 تومن موضوع وبلاگ فروشگاه اینترنتی است .
در وبسایت هم تبلیغ لینکی گذاشتن لینک شما بصورت مادام العمر فقط فقط 100 هزار تومن تا هر وقت که زنده باشم!
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید .
ممنون
-
تعداد تشکر ها از zirefi به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2012 19:29
# ADS
-
March 7th, 2012, 20:34
عضو جدید
پاسخ : تبلیغ متنی در سایت پیج رنک سه 3 با بازدید و قیمت عالی
دوست عزیز شما برای تبادل لینک از اسکریپت linkman دارید توی ساب دامین استفاده میکنید
پیج رنکهاتون رو از پنل مدیریت اسکریپت آپدیت کنید، چرا که الان پیج رنک وبسایت خودتون را 0 نشون میده !!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از mhy به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2012, 20:45

نوشته اصلی توسط
zirefi
سلام
آتیش زدم به مالم @! دارم برشکست میشم !!!!
#شوخی کردم#
خوب تبلیغ متنی در وبسایت
http://www.tibadownload.com/ با پیج رنک سه ماهانه 6 تومن . یه وبلاگ با پیج رنک دو هم هستش اونم ماهانه 4 تومن موضوع وبلاگ فروشگاه اینترنتی است .
در وبسایت هم تبلیغ لینکی گذاشتن لینک شما بصورت مادام العمر فقط فقط 100 هزار تومن تا هر وقت که زنده باشم!
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید .
ممنون
من قبلا همچین تاپیکی زدم و باعث شد بن بشم برای یه مدتی قبلش با مدیران فکر کنم باید هماهنگ بشه شما هم اگر میخواین نشین حتما بگید البته مطمئن نیستم راجع به این موضوع دوست من.ولی حتما برای جلوگیری از ban یه مشورتی بکنید
-
تعداد تشکر ها از b_pcmaster به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012, 10:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhy
دوست عزیز شما برای تبادل لینک از اسکریپت linkman دارید توی ساب دامین استفاده میکنید
پیج رنکهاتون رو از پنل مدیریت اسکریپت آپدیت کنید، چرا که الان پیج رنک وبسایت خودتون را 0 نشون میده !!
موفق باشید
خاطره اینکه تازه هاستمو انتقال دادم بخاطره اونه درستش میکنم ضمنا برای اینکه ببینین پیج رنک واقعی سایتم چنده تو گوگل جستجو کنین سایت های زیادی هستن که پیج رنکو نشون میدن
-
تعداد تشکر ها از zirefi به دلیل پست مفید