صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 43 , از مجموع 43

موضوع: فیس بوک درآمدش از کجایه؟

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : فیس بوک درآمدش از کجایه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط داودی نمایش پست ها
    یه مرگ بر آمریکا کم داشت !

دوست عزیز چرا شبیه پیرمرد هایی که در پارک جمع می شوند وقتی کم آورید بحث را به سیاست ربط می دهید؟؟؟

شما وقتی حرفی می زنید مدرک باید ارائه بدید ، بنده راههای درآمدش رو دیدم و می دونم مدرک هم دارم !
    عرض کردم بنده هیچ وظیفه ای ندارم برای شما مدرک قرار دهم . خواستید قبول نکنید ، نخواستید قبول نکنید برای بنده مهم نیست !

شما می گید جاسوسی ، خوب مدرک بزارید !
    بنده اگر از لفظ جاسوسی استفاده کرده ام بفرمائید ؟؟ به یاد ندارم !

بعدش تمام این حرف های شما هزاران بار مردم از تلویزیون و رادیو .... شنیدن ، چرا باید حرف شما رو باور کنند ؟
    یک بار دیگه تکرار می کنم " اصراری نیست شما باور کنید " هر کس اعتقادات خودش را دارد !( البته نظر همه برای بنده قابل احترام است )

دلشون می خواد ! امثال شما هستن که برای مردم تصمیم گیری می کنند ،
    آبنبات چوبی بدم خدمتتون؟؟ هر کس برای خودش صاحب اختیار است نه بنده و نه هیچ کس دیگه تصمیم گیرنده نیست !

بنده هم 24 سال سن دارم و سایتی هم دارم که درآمدش در حدی هست که 1.400 فقط پول اس اس ال بدم براش ! که فقط برای اینکه نوار آدرس سبز باشه ! می بینید در حدی هست که اس اس ال ، 30 هزار تومانی نخرم !
    دوست 24 ساله عزیز اگر منظور شما 140 هزار تومان است در منطقه ما این عدد چهار صفر دارد ! افتخار شما این هست که 140.000 تومان ssl خریداری کردید؟؟ و مدیر یک سایت هستید؟ اگر مدیر عال یک شرکت با 50 کارمند فعال حاضر در محل بودید احتمالا الان .......

شما سواد اینترنت و درآمد زایی ندارید
    سواد و شعور و تربیت شما برای ما باعث افتخار است !

حق ندارید به یه سات عظیم که در آمد زایی داره توهین کنید !
    بنده به دلیل ارسال نظرم در مورد اموال وراثتی شما عذر خواهی می کنم !

شما هنوز مقررات فروش اطلاعات آماری رو نمی دونید ، در واقع اصلا نمی تونید تشخیص بدید !
    """مقررات فروش اطلاعات آماری""" این عبارت ارتباطی با پست بنده و شما داشت؟؟ اصلا ارتباطی با این تاپیک داشت؟؟؟ شما تشخصی دادید کفایت می کند !

بنده یک بار دیگه پست قبلی خودم را تکرار می کنم چون مطمئن هستم در مورد شما کاملا صادق است :

متاسفم با این لحن صحبت می کنم ، شما از آن دسته ایرانی هایی هستید که فقط برای اعتقادات بدون پایه و اساس خودتون ارزش قائل هستید . یک دسته آدم ها ذاتشان به این شکل هست که فقط ذهنیت خودشون را قبول دارند . حالا شما فرض کن این آدم عنوان میکند : الان شب هست ، بنده خودم را اینجا ..... کنم که این ادم را متوجه کنم الان خورشید وسط آسمون تشریف داره باز هم سودی نداره ! این مساله را تجربه کردم !

فرمودید زبان انگلیسی بلد نیستید . خوب سرچ نکنید! اجباری نیست ! بعدا که انگلیسی یاد گرفتید سرچ کنید ! بنده هم نظر شخصی خودم را با توجه به اطلاعاتی که داشتم ( درست یا غلط ) در تاپیک گفتم و پیش بینی می کردم بعضی ها در کمین تاپیک هستند ! ( طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست" ) در ثانی وظیفه بنده نیست برای شما سرچ کنم !! شما صاحب اختیار هستید نظر بنده را قبول کنید و یا نکنید !!! بنده برای نظر شما احترام قائل هستم !

موفق باشید
    جناب 24 ساله عزیز و مدیر محترم سایت SSL دار به مبلغ 140.000 تومان یک بار دیگه از شعور و نزاکت , تربیت شما که واقعا در حد یک جوان برومند 24 ساله است تشکر دارم . در پایان عرض کنم خدمتتون که این مورد تنها نظر بنده نبود ، اگر تاپیک را مطالعه می کردید تقریبا تمام افرادی که در تاپیک پست ارسال کردند تائید کردند که یکی از راه های کسب درآمد فیس بوک ( اموال سلطنتی شما ) فروش اطلاعات می باشد . جمله ای که در بالا با رنگ قرمز مشخص کردم یا بک بار دیگر بخوانید :

طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست
    بنده مطمئنا به پست بعدی شما پاسخی نخواهم داد . هر لحن و هر چیزی که علاقه داشتید بفرمائید !! اینجا محیط عمومی است در حد شعور بنده نیست با این لحن با شما بحث کنم !

از حضور سایر دوستان به دلیل لحن شاید نامناسب عذر خواهی می کنم ..
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    69 پست

دوست 24 ساله عزیز اگر منظور شما 140 هزار تومان است در منطقه ما این عدد چهار صفر دارد ! افتخار شما این هست که 140.000 تومان ssl خریداری کردید؟؟ و مدیر یک سایت هستید؟ اگر مدیر عال یک شرکت با 50 کارمند فعال حاضر در محل بودید احتمالا الان .......
    شب خوش !
    1.400

عضو انجمن AriyaDownload آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,385
    تشکر تشکر شده 
    1,059
    تشکر شده در
    667 پست

دوستان مقاله یا کتابی در زمینه بازاریابی اینترنت و یا راه های درامدزایی از طریق اینترنت سراغ ندارن؟؟؟
    من زیاد تویه نت گشتم ولی چیزه حالبی پیدا نکردم از دوستان اگی کسی مطلبی یا مقالبه ای رو خونده و جالب بوده ممنون می شم معرفی کنه
    با سپاس

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)