نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 535

موضوع: تک پرداخت - tak pardakht

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

یک سوال : وقتی مشتری از سایت فروشنده برای پرداخت به تک پرداخت منتقل می شود . آیا مانند سیستم های مشابه نام و نام خانوادگی فروشنده را نمایش می دهید و یا مانند درگاه بانک ملت در فرم عضویت امکان انتخاب نام برای درگاه وجود دارد؟؟؟ سیستم مشابه سایت شما تنها برای اشخاص حقیقی این امکان را دارد که به نظر بنده یک ضعف محسوب می شود . چرا که اگر خلاف قانون بود بانک ملت نیز این امکان را برای مشتری فراهم نمی کرد !؟

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Tools نمایش پست ها
    سلام
    مثل اینکه فعلا سایت های پرداخت مُد شده.
    تو این یک هفته 4امین سایتی هستید که این خدمات رو ارائه میدید!(البته من 4تاش رو اطلاع دارم)
    به هر حال آرزوی موفقیت براتون دارم.

موفق باشید
    بنده هم تاپیک های زیادی در این هفته مشاهده کردم ( در این انجمن ) البته یک تفاوت بسیار بزرگ وجود دارد . اینکه سایت ایشان وابسته به یک شرکت ثبت شده است که این شرکت دارای دفتر فعال می باشد .( اعتبار ) تاپیک های دیگر در این زمینه در حد یک اسپم بودند ( نظر شخصی بنده ! ) چرا که در این تاپیک ها ، سایت هایی کاملا شخصی و برنامه نویسی شده توسط یک نفر معرفی شده بود که بعید است حتی برای یک تراکنش 1.000 تومانی کسی از آن سیستم ها استفاده کند؟

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

کارمزد داخلی برای این دسته از کاربران نیم درصد (0.5%)
    وجود این مورد به نظر بنده خیلی جالب نیست

2. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)