نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فیس بوک درآمدش از کجایه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : فیس بوک درآمدش از کجایه؟

ببینید فروش اطلاعات کاربران در فیسبوک صورت میگیره! اما این فروش آن فروشی نیست که شما فکر می کنید.

مثلا همین شرکت مخابرات ایران هم اطلاعات مردم را می فروشد! بله می فروشد! وقتی شما به یک سرویس ارسال پیامک درخواست ارسال sms به پزشکان را می دهید فکر می کنید بانک این شماره ها از کجا میاد؟ وقتی سفارش ارسال sms به شماره های شهر کرج را می دهید فکر میکنید این شماره ها از کجا میاد؟ البته شرکت مخابرات خدمات ارسال را انجام می دهد و هیچ شماره تلفنی به شما نمی دهد! اگر بدهد که دیگر نمی تواند کاسبی کند. پس بانک اطلاعاتی را به شما نمی دهد تا سود خود را محفوظ بدارد و ضمنا حریم شخصی افراد را هم تا حدی حفظ کند و در ضمن تبلیغات مورد نظر شما را به صورت هدف دار به پزشکان ارسال می کند. این نوعی فروش اطلاعات است.

بله، فیسبوک هم از این نوع فروش اطلاعات استفاده میکند. نه اینکه بیاد بگه آقای علیرضا .... متولد .... با شماره موبایل .... این پست را زده! نه اگر یکبار اینکار را مخصوصا در اروپا و آمریکا بکند به یکباره 800 میلیون عضو آن به 1000 نفر میرسد! نگید مخفیانه اینکار رو می نه! چون اگر بگید پس شما از کجا فهمیده اید؟ شما از همه اعضای فیسبوک زرنگ تر هستید و فقط شما فهمیده اید که اطلاعاتتان در فیسبوک فروش میره!؟

بله در سایت خاصی مثل "بالاترین" به راحتی ip نویسنده به دولت جمهوری اسلامی فروخته می شود و البته با مبلغ بسیار بالا و می بینید که فردا از اطلاعات میرن دنبال طرف! چیزی که خودم مستقیما در جریانش بودم. البته به دلیل استفاده از ابزارهایی عبور از ف ی ل ت ر و همچنین اطلاعات دروغین افراد، اعضای آن خیالشان کمی راحت است و باز هم به فعالیت ادامه می دهند.

همچنین است سایت " کلوب " ایران که در جریان کامل زیر نظر بودن آن هستم. چرا که یک روز یکی از دوستان دورم که عضو یک ارگانی است نزد من آمد و گفت به همسر بگو از این فعالیت ها در کلوب نکنه! ( این شخص اصلا نمی دانست همسر من کی هست البته به خیال من ) وقتی هم رفتم خانه دیدم خودشون لطف کردند و پست ها و والپیپر همسر من را تغییر داده اند.

خلاصه اینه بله فیسبوک اطلاعات رو می فروشه! اما نه آنطور که دیگه بهش احتیاجی نداشته باشند. فروش اطلاعات یعنی همین تبلیغات هدفدار و البته در شرایطی که قوانین کشورش هست ( مثل کشور ما ) اگر حکم قضایی در خواست اطلاعاتی از فیسبوک بکنه حتما و بدون دریافت وجه بایستی در اختیار نهاد مربوطه بگذاره!

2. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)