نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: مشكل: پورت 80 مشغول است! xampp قادر به اجراي Apache نيست! Windows 2003 VPS

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

7 مشكل: پورت 80 مشغول است! xampp قادر به اجراي Apache نيست! Windows 2003 VPS

سلام

من در سرور ويندوز 2003 سرورم كه جديداً گرفتم به مشكلاتي برخورد كردم:

اولين مشكل من اينه كه پورت 80 مشغول هست و xampp و easyphp قادر به اجراي آپاچي نيستند.
    پيغامي كه xampp ميده فقط ميگه كه port 80 busy!
    MySQL هم بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه!

تالارهاي خارجي رو كه جستجو كردم اكثراً اين مشكل رو تداخل با skype ميدونستند در صورتي كه من با اين مشكل دقيقاً بعد از تحويل گرفتن سرور برخورد كردم و هيچ برنامه اي روش نصب نبوده!
    در پروسس هاي ويندوز هم پروسس مشكوكي نبود. services هم كه يك بررسي كلي كردم سرويس مشكوكي نبود كه پورت رو اشغال كرده باشه!

از دستور netstat -naob هم كه بررسي كردم پورت 80 رو در نتيجه هاي داده شده اصلاً نديدم! (البته فعلاً تخصصي درباره ي اين كار ندارم)

دومين مورد اينه كه من دوتا سرور از يك شركت با دو آي/پي نزديك به هم دارم. نكته ي جالب اينه كه من از طريق سرور ويندوزم نميتونم به سرور دومم كه لينوكس هست و كلوكسو روش دارم وصل بشم!
    اين سرور لينوكسم هميشه روشن هست و به هيچ وجه مشكلي نداره و سرعت و كاركردش هم عالي هست!

سومين مورد اينه كه من وقتي ميخوام از طريق p-rox-i-fier به cc-p-r-o-xy وصل بشم زماني كه User Authentication در cc-p-r-o-xy يوزر و پسورد فعال هست با چنين اروري برخورد ميكنم كه ميگه دسترسي به w/ww.google.com:80 از طريق سرور انجام نشد. با w/ww.google.com:8080 و ... هم كانكت نشد. و جالب اينه كه بدون يوزر و پسورد به راحتي كانكت ميشم.

من با اين مشكلات كه فكر ميكنم همه به هم مربوط هستند براي اولين بار برخورد كردم.

لطفاً‌ راهنمايي كنيد
    با تشكر
    ویرایش توسط aha903 : March 7th, 2012 در ساعت 10:11

2. تعداد تشکر ها ازaha903 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)