-
February 20th, 2012, 00:39
عضو انجمن
نظر دوستان
با عرض سلام
دوستان بنده قصد دارم یک مودم Adsl وایرلس دار تهیه کنم . ( برای مصرف خانگی )
سوال 1 : دوستان چه مارک و مدلی رو برای خرید پیشنهاد میدن ( قیمت ما بین 70 - 120 تومان )
سوال 2 : مزایا و معایب این مودم ها رو توضیح بدید ( امنیت و افت سرعت و ... ) نسبت به مودم های معمولی
------- -------- -------- --------
با تشکر ویژه
-
تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012 00:39
# ADS
-
February 20th, 2012, 11:43
عضو انجمن
پاسخ : نظر دوستان

نوشته اصلی توسط
H.G.N
با عرض سلام
دوستان بنده قصد دارم یک مودم Adsl وایرلس دار تهیه کنم . ( برای مصرف خانگی )
سوال 1 : دوستان چه مارک و مدلی رو برای خرید پیشنهاد میدن ( قیمت ما بین 70 - 120 تومان )
سوال 2 : مزایا و معایب این مودم ها رو توضیح بدید ( امنیت و افت سرعت و ... ) نسبت به مودم های معمولی
------- -------- -------- --------
با تشکر ویژه
TP link بگیرید قیمتش هم مطلبو هستش
و برای امنیت باید تنظیمات wap 1 و wap 2 را فعال کنید و افزایش سرعت یا افت اون هم به محل قرار گیری مودم و نحوه ی قرار گیری آنتن نسبت به فضایی کاری که دارید بستگی داره
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 11:53
عضو انجمن
به هیچ وجه تی پی لینک و دیلینک نگیرید .کافیه مخابرات تون قاطی داشته باشه ... یا یه کم شلوغ باشه ! کلا فاتحه اینترنتتون خوندس
پیشنهاد من Asus هست . مثلا asus n10 رو بگیرین . هم وایرلس داشته باشه که بتونید هر جای خونه با لب تاپ خواستید اینترنت داشته باشید هم کیفیت مطلوب تری داشته باشه . هم مشکلات تی پی لینک و دی لینگ رو نداره .
شنیدم تی پی لینک و دی لینک رو ایران دست کاری می کنه که برا آقای چیز پی ان خواب جواب نده ولی asus ها رو نمی تونن دست کاری کنن .
معایبی هم برا asus فعلا ندیدم فردا رو نمی دونم :دی
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
اضافه کنم که قیمتش 75 هزار تومان هست .
البته هر چی پول بدی کالای بنجل چینی تحویل می گیری . ( به قول معروف چینی داریم تا چینی :دی )
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
-
تعداد تشکر ها از okey به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2012, 01:12
عضو انجمن
اقا من خودم مودمم ای پی لینکه مشکلی هم باهاش ندارم ماله خیلی وقته پیشه یکی از دوستان تی پی لینک داشت هر دفعه ریست می شد
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2012, 01:26
من خیلی وقته از D-Link 2640 استفاده میکنم و هم 4 پورت lan ـش مشغوله و هم لپتاپ هارو تغذیه میکنه
-
تعداد تشکر ها از MihanTech به دلیل پست مفید