دوستان عزیز من بخواهم درگاه پرداخت انلاین بانک پارسیان یا پاسارگارد یا سامان را بگیرم
باید چه کنم؟
چه مدارکی می خواهد؟
خواهشا راهنمایی کنید
دوستان عزیز من بخواهم درگاه پرداخت انلاین بانک پارسیان یا پاسارگارد یا سامان را بگیرم
باید چه کنم؟
چه مدارکی می خواهد؟
خواهشا راهنمایی کنید
دوستان از لینکی که پیوست کردم میتونید با کامل کردن فرم درخواست خودتون رو مبنی بر ناموفق بودن تراکنش به بانک اعلام کنید بعد از 24 ساعت با مراجعه به نزدیکترین شعب یا خود سایت بانک ملت پاسخ خودتون رو برای اون تراکنش دریافت می کنید
بعد از پر کردن فرم کد رهگیری درخواست رو یادداشت کنید
بانک ملت > معرفی خدمات > الکترونیکی > سامانه ها > سامانه سیام > ورود اطلاعات تراکنش خرید ناموفق
سلام
ما هم چند ماهی هست که از درگاه ملت استفاده می کنیم ولی فرصت چک کردن تک تک تراکنش ها رو نداشتیم,ولی مثل اینکه باید بررسی کنیم.
من که دیگه خودمو راحت کردم
هر ماه یا دو ماه یکبار ایمیل میکنم که تراکنش هایی که روی ترمینال ما ستل نشده رو اعلام کنند
بعد 48 ساعت اعلام میکنن
من هم ستل میکنم و بعد چند ساعت میاد به حساب
دردسر روزانه هم ندارم دیگه
با سلام خدمت دوستان ...
مدتی هست که تاپیک های مختلفی در مورد تراکنشهای بانک ملت دارم میبینم در انجمن. لازم دیدم تا یکسری اطلاعات رو در اختیار کاربران دیگر قرار بدیم...
ما صرفا از درگاه پرداخت ملت استفاده میکنیم.
این چند روز به توصیه دوستان ما روی نقل و انتقالات تمرکز و مانیتور کردیم...
حداکثر زمان تاخیر واریز وجه 15 دقیقه بوده ...85% مواقع هم زیر 1 دقیقه به حساب ما واریز شده.
اول چند نکته رو در نظر بگیرید: بانک ملت پرداختش 1 مرحله ای هست ....در حقیقت کاربر با کامل کردن فرم و submit پرداختش انجام میشه اما سایر بانک ها در دو صفحه پرداخت رو نهایی میکنن.
بانک ملت واریز وجه رو آنی انحام میده و سایر بانک ها به صورت روزانه و bulk !
به همین دلیل ماژول بانک ملت برای whmcs با سایر مازول های بانکی از لحاظ ساختار پایه کمی متفاوت هست ! یه همین دلیل پیشنهاد میشه حتما از فراسو تهیه کنید.
طی مدت تقریبی یک سال هیچ مشکلی با شرکت به پرداخت و نقل و انتقال مبالغ نداشتیم.
این مورد هم عرض کنم که تاخیرات بیشتر مواقع به دلیل پرداخت با سایر کارت های بانکی ( به غیر از ملت هست ) و اونم به دلیل تاخیرات شبکه شتاب بر روی بستر اینترنت هست.
اینجوری که با جناب تبریزی صحبت کردیم بانک با دریافت تایید verify از سمت پذیرنده حداکثر تا 15 دقیقه مبلغ رو نهایی میکنه و دست نمیزنه و اگر این verify رو سایت پذیرنده ارسال نکنه مبلغ برگشت میخوره. (این مورد با تلفن همراه بود دقیق متوجه نشدم که منظور همین بوده یا نه)
موفق باشید.
ویرایش توسط HyperServer : March 6th, 2012 در ساعت 00:10
امروز عصر بانک ملت خیلی شلوغ بود
حتی تراکنش هایی که با دستگاه pos بود بین 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد به حساب می آمد.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
به نظر من بانک ملت با whmcs مشکل داره
من دارم شارژ میفروشم با اسکریپت رایگان تا الان با بانک ملت مشکلی نداشتم. تراکنشها انجام شده و هزنیه به حساب اومده نهاین خیلی دیر شده اینترنتی 5 دقیقه تا 10 دقیقه بعد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)