سلام
پارسیان درگاه پایداری داره و جدیدا اون چک تضمین 1 میلیون تومانی هم نمی گیرن ! برای سایت های هاستینگ هم مجوز کسب و کار نمیخوان !
سلام
پارسیان درگاه پایداری داره و جدیدا اون چک تضمین 1 میلیون تومانی هم نمی گیرن ! برای سایت های هاستینگ هم مجوز کسب و کار نمیخوان !
سلام
این مشکلات هر از گاهی پیش میاد
من هم یه پرداخت داشتم از درگاه بانک ملت موفقیت امیز نبود متاسفانه 2 ماه گذشته و هنوز جوابی درستی ندادند
-----
من خودم از درگاه بانک پاسارگاد استفاده میکنم مدت زیادی هست
خوب و دارای ثبات هست
و توی چند ماه گذشته مشکل خاصی هم نداشته
به نظرم بی خیال پولت بشو ...
مستقیم برو بانک پارسیان یا پاسارگاد یه حساب باز کن یه روز وقت بزار یه پرداخت آنلاین ازشون بگیر .
در ملت رو هم تخته کن
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
بله تو همین فکر هستم اینجوری نمیشه
راستی یه دست یه هورا برا بانک ملت بالخره پول اومد تو حسابم ولی ارزششو نداره اصلا
جالب اینجاست قبلا ستل برمیگردوند الان اونم دیگه ....
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
ما هم اخرین تراکنش ساعت 18 بوده و دقیقا ۲۰:۴۸:۵۴ اومده!
این مشکل اخیرا مشاهده شده پول میاد به حسابتان ولی با تاخیر به عبارتی یه جایی پول گیر میکنه یکدفعه میاداین مشکل دیگه ستل و داستان های قبلی نیست یه چیزی داخل بانکه که با تاخیر واریز میکنه ... ولی همیشه امده پول
نگران نباشید.
اگه بانکهای دیگه هم مثل مثل ملت صدها درگاه پرداخت اینترنتی و هزاران کاربر آنلاین داشتند معلوم میشد چند مرده حلاجند ! ....
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
امروز کلا بانک ملت با تاخیر واریز می کنه
منم چندین تراکنش داشتم که همه با تاخیر اومدن
با این اوصاف باز هم به نظر من در بین بانکها بهترین هست
ولی درگاه پارسیان هم خوبه فقط یه چیزی هست که واریز آنی نداره و همه رو فردا با هم میریزه یه مقدار حساب کتابش به هم میریزه
چه حالی دارید شما میرید سر هر واریز چک می کنید.
بانک ها مشکل ندارند و بدون شک هزینه رو بر میگردنن(شاید یکم دیر اما 100%)
این جور اتفاقا برای بانک بد تموم میشه به خاطر این قبل بازگشایی هر سیستم میلیون ها هزینه میکنن تا همه زوایا بررسی بشه
درسته آخرش میریزن
ولی من چون قسمت ستل سایتم رو مطمئن نیستم که درست کار میکنه چند روزی دارم تراکنش ها رو چک می کنم ببینم مشکلی نداره
سایت قبلیم رو هیچ وقت چک نمی کردم بعضی وقتا بعد از چند ماه ستل میزن میومد به حسابم
در کل دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)