-
March 4th, 2012, 16:43
پاسخ : آموزش وي ام

نوشته اصلی توسط
arman_gts
آموزش های trainsignal + تمام ابزار مورد نیاز از esxi گرفته تا vcenter و ....
با سلام خدمت دوست عزيز دوست عزيز ممنون و متشكرم اما دو نكته وجود داره
اولا اينكه اين اموزشهابه زبان فارسي هستن يا نه دوم اينكه آيا ميشه حجمشونو از اينم كمتر كرد با تشكر
-
-
March 4th, 2012 16:43
# ADS
-
March 4th, 2012, 17:07
عضو انجمن
چرا برنامه را خودتون روی سیستم نصب نمیکنید
اموزش خاصی نداره البته روی سرور یک سری کارهای دیگه ای میشه انجام داد ولی برای شروع روی کامپیوتر شخصیتون نصب کنید
-
-
March 4th, 2012, 17:15

نوشته اصلی توسط
ilmavps
چرا برنامه را خودتون روی سیستم نصب نمیکنید
اموزش خاصی نداره البته روی سرور یک سری کارهای دیگه ای میشه انجام داد ولی برای شروع روی کامپیوتر شخصیتون نصب کنید
اقا كلي با هم فرق دارن من اموزش كوچه بازاري نگفتم اموزش دقيق و فني عرض كردم
-
-
March 4th, 2012, 17:30
عضو انجمن
اتفاقا فرق زیادی با هم نداره
تا حالا امتحان کردید
-
-
March 4th, 2012, 17:51

نوشته اصلی توسط
ilmavps
اتفاقا فرق زیادی با هم نداره
تا حالا امتحان کردید
اقا منظور من نصب لينوكس و ميكروتيكم اينا هم باهاش بود تنظيمات نتي اونا رو پي سي فكر نكنم اينطور كرا كرد و اي پي اينا داد و كلي كار حالا كه هستين يه سئوالم بپرسم ميخوام رو پي سي هم لينوكس بزنم هم ويندوز براي لينوكس بايد پارتيشن بندي كنم يا نمخواد از مال ويندوز استفاده ميكنه يا نه هيچ چي نمخواد
-
-
March 4th, 2012, 17:59
عضو انجمن
دوستان این آموزش ها که در http://rsj.ir هستش به زبان فارسی هستند ؟
-
-
March 4th, 2012, 18:03
عضو انجمن
البته که نه تا این لحظه که من اطلاع دارم اموزشی به این کاملی به زبان فارسی وجود ندارد
-
-
March 4th, 2012, 18:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم تو فروم اموزش همه چيز هست به غير از وي ام به هر كيم ميگي ميگه با قيمت بالايي يادت ميدم اگه ممكن اموزش كامل لطفا كنيد يكي از دوستان بدن حداقل اموزشيبدين كه بتونيم گليم خودمونو از اب بكشيم بيرون انگليش دانلود كردم اما چيزي نميشه فهمي با تشكر منتظر اموزشهاي خوبتون هستم
با درود
میتونم به صورت انلاین بهتون کمک کنم در یاهو
با تشکر
-
-
March 4th, 2012, 19:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sniper000man
اقا منظور من نصب لينوكس و ميكروتيكم اينا هم باهاش بود تنظيمات نتي اونا رو پي سي فكر نكنم اينطور كرا كرد و اي پي اينا داد و كلي كار حالا كه هستين يه سئوالم بپرسم ميخوام رو پي سي هم لينوكس بزنم هم ويندوز براي لينوكس بايد پارتيشن بندي كنم يا نمخواد از مال ويندوز استفاده ميكنه يا نه هيچ چي نمخواد
من شخصا تجربشا ندارم فقط ویندوز نصب کردم و تست کردم که جواب داده پس لینوکس هم جواب میده ولی میکروتیک تا حالا تست نکردم
نه نیازی به پارتیشن بندی ندارید
-
-
March 5th, 2012, 13:37
آموزش ها انگلیسی هستن فارسی نیستن در ضمن با ایرانسل معلومه که نمیتونید آی پی ایرانسل فکر میکنم برای آفریقا باشه چون شنیده بودم که آی پی ایرانسل مال ایران نیست مال یه کشور دیگس
-