سلام، باد از اینکه هارد درایور رو پارتیشن بندی کردم و ریستارت دادم این ارور رو میده، الان هم که با لپتاپ هستم ممنون میشم اگه یک کمکی بکنید! ویندوز ۷ هم هست، در ضمن من این نرمافزار رو هم نصب کردم شاید از این باشه! اسمش این هست /daemon Tools Lite DAEMON Tools Lite :: Products :: DAEMON-Tools.cc
سلام، باد از اینکه هارد درایور رو پارتیشن بندی کردم و ریستارت دادم این ارور رو میده، الان هم که با لپتاپ هستم ممنون میشم اگه یک کمکی بکنید! ویندوز ۷ هم هست، در ضمن من این نرمافزار رو هم نصب کردم شاید از این باشه! اسمش این هست /daemon Tools Lite DAEMON Tools Lite :: Products :: DAEMON-Tools.cc
همه این کارها رو هم انجام دادم چند ساعت هم هست که دارم تو رنت میگردم دنبال جواب اما هیچ کدوم کارم رو راه ننداخته ... و به جای این که صفحه همیشگی asus بیاد این صفحه اومد که دفعه اول هست میبینم ...
همه این کارها رو هم انجام دادم چند ساعت هم هست که دارم تو رنت میگردم دنبال جواب اما هیچ کدوم کارم رو راه ننداخته ... و به جای این که صفحه همیشگی asus بیاد این صفحه اومد که دفعه اول هست میبینم ...
من الآن این مشکل رو دارم. دقیقا بعد پارتیشن بندی این مشکل پیش اومد.
میشه بگیم که چطور این کار رو انجام دادین؟ سونی هست لپتاپ.
البته نمی ذاره ویندوز نصب کنم.
من الآن این مشکل رو دارم. دقیقا بعد پارتیشن بندی این مشکل پیش اومد.
میشه بگیم که چطور این کار رو انجام دادین؟ سونی هست لپتاپ.
البته نمی ذاره ویندوز نصب کنم.
/cd wiNDOws رو بذارید تو دستگاه بد f8 بزنید و cd-ROm رو انتخاب کنید، صبر کنید لود شه و بد گزینه اول repair رو بزنید خودش درست میکنه (۱~۳۰ دقیقه طول میکشه دست به سیستم هم نزنید)
و یا به جای گزینه اولی که repair هست
command .... گزینه آخر رو بزنید
اینها رو تایپ کنید
اول cd boot
و بد هم
کد:
بد از هر خط enter بزنید
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBcd