متون گرم منم منظورم همینه حالا یه نگاه کنید به امضای بیشتر دوستان در انجمن هاست نامحدود واقعا دروغ تا این حد ارزشش رو داره؟اینطور ادمها هستن که ابروی دو تا هاستینگ درستو میبرن
نظرسنجی هم جواب داد
خیر.دروغ است و تنها جهت جذب مشتری
بله.واقعیت دارد
من گرفتم واقعیت نداشته
متون گرم منم منظورم همینه حالا یه نگاه کنید به امضای بیشتر دوستان در انجمن هاست نامحدود واقعا دروغ تا این حد ارزشش رو داره؟اینطور ادمها هستن که ابروی دو تا هاستینگ درستو میبرن
نظرسنجی هم جواب داد
دوستان خیلی ممنون، ما رو مورد عنایت قرار دادین! من فقط چند نکته عرض کنم:
1. ما هاست نامحدود می دهیم.
2. هاست نامحدود یک ترم تبلیغاتی است، چون اصولاً امکان ندارد چیزی نامحدود باشد.
3. اصل نامحدود بر محدودیت هایی استوار است که قانون هر شرکت هاستینگ آنها را می گذارد، بنابراین می توان به تعبیری گفت نامحدود محدود! مثلاً کاربران سرویسهای نامحدود ما نمی توانند در یک ساعت بیش از 5 درصد از منابع سرور استفاده کنند.
4. چرا این قدر فرافکنی می کنید دوستان. همه ما می دانیم که مثلاً بلوهاست فقط به دلیل همین سیستم میزبانی نامحدودش این قدر معروف شد و واقعاً سرویس خوبی ارائه می داد. تا این که ایرانی جماعت از راه رسید و با وارز و سایت دانلود و عکس های *** و ... کل سیاست اینترنت رو می خواست عوض کنه و اینجوری شد که بلوهاست با ایران مشکل پیدا کرده. اما هنوز شرکت هایی هستند که دقیقاً همین سرویس رو ارائه می دن و کمتر اسم در کرده ن. ما هم یکی از اون شرکت ها هستیم.
5. بنابراین هر کس با توجه به خواسته ی خودش و توجه به قوانین میزبانی شرکت سرویس دهنده ی نامحدود، می تونه یک هاست محدود یا نامحدود رو انتظار داشته باشه. مهم اینه که چی کاربر رو محدود می کنه.
مخلص.
من تجربه 600 گیگ و 1.5tb پهنای باند داشتم البته خارجی با توجه به قیمتی که میدن بله نامحدوده دیگه مثلا سالی 30 40 تومن
پاسخ این موضوع در امار نظرسنجی اشکاره
نظرسنجی خیلی جالب طراحی شده است. مثل این است:
نظرسنجی: شما قورمه سبزی دوست دارید؟
1. نه
2. آری
3. حالم به هم می خورد.
4. خورده ام حالم را به هم زده
5. هر کسی خورده حالش به هم خورده
کاری به محتوایش ندارم، ولی خیلی جالب و خنده دار بود!!!
تعریف نامحدود:
یعنی اینکه همه چی نامحدود و مشتری بتونه تا دلش بخواد استفاده کنه هر چی دلش بخواد پس گفتن نامحدود و ندادن اون یک............ آشکاره
نا محدود غلط هست اصلا . البته برای دیتابیس این حرف ها نا محدود مینویسیم که خوب اونم بازم غلط هست اما نه در این حد !
شما میاید میگید نا محدود و بعدش باسش مرز تعیین میکنید که مثلا 5 درصد از منابع سرور رو استفاده کنه ! این که میشه محدود !!! چون من که هاست میگیرم میخوام اطلاعات نا محدود آپلود کنم ! حالا منابع سروری مصرف میشه به من مربوط نیست . یک سرور قوی بخرید که نا محدود میدید منابعش کم مصرف شه![]()
خداحافظ !
ممنون.
من قبلاً هم توضیح دادم که «نامحدود یک ترم تبلیغانی است!»
در ثانی من 1000000000000000000000000000 مگابایت هاست به شما می دهم به شرطی که قوانین ما را رعایت کنید. این محدودیت ما و بقیه سرویس دهندگان نامحدود است.
والسلام.
به جای این که دیگران را تخریب کنید فکری به حال سرویس های خودتان بکنید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)