نقل قول نوشته اصلی توسط iraniserver نمایش پست ها
والله تا اونجایی که ما اطلاع داریم ، راهش برای این گونه مواقع همین هست

ولی کلا ، سیستم بانکی ایران اصلا وضعیت خوبی در اینترنت نداره!
ما با پاساگارد هم زیاد کار کردیم ، جالبه بدونید روزانه بیشتر از 5 ترانکش ناقص داشتیم !

بنده آی دی جناب دربندی رو هم واستون پ.خ کردم
که باهاشون صحبت کنید و بهتر و سریعتر به نتیجه برسید
ممنون
خیلی جالبه که مسئول پرداخت آنلاین بانک ملت توی یاهو بیاد چت کنه!
بهر حال ممنون
ترجیح میدم فردا با به پرداخت تماس بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط raminn نمایش پست ها
شما فرمودید هیگ اثری از پرداخت در لاگ ها وجود ندارد . چطور مطمئن هستید که تراکنش از طریق درگاه ملت انجام شده است؟؟؟؟ بنده شخصا یک تجربه کسب کردم : برای خرید یک سرویس از یک سایت بعد از اینکه بر روی دکمه پرداخت موجود در فاکتور کلیک کردم با تاخیر بسیار بسیار زیادی برای لود درگاه مواجه شدم ، بالاخره لود شد ، بعد از وارد کردن اطلاعات و کلیک بر روی دکمه پرداخت بیش از چند ثانیه زمان سپری نشده بود که نت بنده کلا قطع شد . بعد از جند ساعت که مججدا به پنل خود جهت واریز فاکتور و تکمیل سفارش مراجعه کردم در کمال تعجب متوجه شدم وضعیت فاکتور > پرداخت شده است

حساب بانکی را چک کردم اما هیچ تراکنش و برداشت وجهی صورت نگرفته بود کلا فرآیند پرداخت تکمیل نشده بود اما سیستم whmcs سایت فروشنده نمی دانم به کدام دلیل وضعیت را پرداخت شده ثبت کرده بود . به هر حال خواستم اطلاع دهم با توجه به اینکه فرمودید هیچ اثری از این پرداخت در لاگ ها وجود ندارد این احتمال مطرح است که اصلا تراکنش انجام نشده است ........
whmcs در مقابل تمام تراکنش ها مشخص میکنه که از چه طریقی پرداخت شده
ناچارا با مشتری تماس گرفتیم تا ببینیم آیا از حسابش کم شده یا خیر

نقل قول نوشته اصلی توسط amirfateh نمایش پست ها
سلام دوستان
ما به تازگی با بانک ملت قرار داد بستیم از ماژول فراسو هم استفاده می کنیم.
چون تراکنش ها مون کم بوده تا حالا مشکلی نداشتیم.
اما بزودی برنامه هایی داریم که احتمالا ترافیک پرداخت ها مون بیشتر میشه،
اگر لطفا بفرمایید سامان، پارسیان و پاسارگاد نحوه تسویه حساب( واریز) و کارمزدشون چطور هست ممنون میشیم.
ملت که می دونید آنی هست.

سپاس
فقط پارسیان
بسیار دقیق و منظم و پشتیبانی بسیار عالی