بله یک سری مشکلات هم گفته میشه که داره اما فکر میکنم برای خرید های بالا و زیاد در سایت این مشکل به وجود بیاد
بله یک سری مشکلات هم گفته میشه که داره اما فکر میکنم برای خرید های بالا و زیاد در سایت این مشکل به وجود بیاد
این جواز کسب یا فعالیتی که بانک ملت از متقاضیان حقیقی می خواد رو باید از کجا آورد؟؟؟؟
کپی سند محل کسب یا اجازه نامه رو چطور؟؟؟؟
بر فرض مثال برای فروش اکانت رپیدشیر/مدیا فایر یا ... چطوری باید جواز فعالیت گرفت؟
بعد واسه فروش و سود اندک یک اکانت مدیا فایر یا.... باید یک محل کسب اجاره کنیم؟!!!!!!!!
سلام
برای گرفتن درگاه اینترنتی و یا برای مجهز کردن سایت و وبلاگ به درگاه اینترنتی لازم نیست که با بانکها مستقیما قرار داد ببندید و این همه متحمل دررسر بشید که دنبال مجوز و ضمانتنامه باشید آخرشم یشه یا نشه.
بلکه خیلی راحت میتونید با یکی از شرکتهای ارایه دهنده درگاه اینترنتی قرار بندید و راحت صاحب درگاه اینترنتی بشید.
من خودم اوایل میخواستم با بانکها قرار داد ببندم که دیدم باید هفت خوان را رد کنم میخواستم منصرف بشم که با شرکت فرستنده (ferestande.com) آشنا شدم. شاید باورتون نشه ولی درعرض 5 دقیقه من باهاشون قرارداد بستم .الانم دارم باهاشون کار میکنم.خیلی شرکت خوبیه تقریبا همه شرایط ایده آل منو داره من ازش راضیم.
اگه کسی درگاه اینترنتی میخواد من فرستنده رو بهش پیشنهاد میدم.
كسي شماره اي چيزي داره براي درگاه بانك ملت؟؟؟
افتخارما، رضایت مشتری است!
تا اونجايي كه اطلاع دارم نيازي به مجوز نداره و شما ميتونيد مدارك منزل خودتان را به عنوان محل كار ارسال كنيد
سايت خود به بانك وقتي ثبت نام كنيد اطلاعاتي براتون ايميل ميكنه
تنها چيزي كه لازم هست صداقت در كاره
سلام واسه اینکار مگه بدون اینکه شرکت ثبت کنیو درگاه مبدن ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بله درگاه بدون ثبت شرکت هم میدند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)