-
February 20th, 2012, 15:36
هزینه ثبت شرکت رفت بالا ؟
سلام دوستان
چند روز پیش خوندم که با 50 تومان میشه شرکت ثبت کرد. امروز رفتیم سازمان ثبت که پیگیری کنم و بالاخره یه شرکت ثبت کنیم اما وقتی حساب کرد گفت حدودا 200,000 تومان هزینه ثبتش میشه 
آیا دوستانی که شرکت ثبت کردن واسشون هزینه 200 تومان دراومده ؟
-
تعداد تشکر ها ازjoomla2 به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012 15:36
# ADS
-
February 20th, 2012, 15:58
پاسخ : هزینه ثبت شرکت رفت بالا ؟
سلام
دو سال پيش اقدام شد بود 35 فك كنم..
200 خيليه !
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 16:03
عضو انجمن
تو شهر ما 230 میگیرن ثبت میکنن .... منظورم اینه که مدارک و 230 رو میدی به شرکت بعد خودشون ثبت میکنن.... بعد 1 ماه میگن بیا اینم شرکت =p~
-
تعداد تشکر ها ازdade24 به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 16:17
عضو انجمن
سلام دوست گرامی
ثبت شرکت هزینه ای ندارد ، تنها میبایست 35% سرمایه شرکت را به حسابی که به نام شرکت باز میکنید بریزید
که پس از ثبت شرکت اجازه برداشت از حساب را خواهید داشت .
فقط میمونه تبلیغ در روزنامه رسمی و محلی به همراه فرم اساس نامه و . . .
منتها مثل اینکه به تازگی (حدود 2 ماه) برای ثبت شرکت موظف به تنظیم اقرار نامه دفتر خونه اسناد رسمی که 45000 تومان هزینه دارد
به همراه گرفتن سوپیشینه از تشخیص هویت برای اعضای هیت مدیره و بازرسین که اون هم از 5000 تومان تا 11000 تومان برای هر نفر درخواهد آمد .
آیا ثبت شرکت های شهرستان شما علاوه بر این موارد هزینه دریافت میکنه ؟؟
موفق باشید
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

نوشته اصلی توسط
dade24
تو شهر ما 230 میگیرن ثبت میکنن .... منظورم اینه که مدارک و 230 رو میدی به شرکت بعد خودشون ثبت میکنن.... بعد 1 ماه میگن بیا اینم شرکت =p~
دوست گرامی
اینی که شما میفرمایید ، شرکت هایی هستند که در قبال دریافت هزینه ای به عنوان نماینده شما دنبال کارهای ثبت شرکت میروند . مگر نه خود اداره ثبت هزینه ای دریافت نمیکنه .
اینم بگم که یک ماه خیلی زیاده چند وقت پیش تو میرداماد ثبت شرکت ها بودم یه شرکتی رو دیدم که میگفت 300 میگیرم یک هفته ای ثبت میکنم ، گفتم آخه چه جوری یک هفته ای گفت موسئولین محترم آشنا هستند
کار منو سریع راه میندازند
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها ازnima17701 به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 16:26
سلام بعيد مي دونم به همين راحتي ثبت بشه
ما كه رفته بوديم مرده يه طوري حالي كرد كه اگه بخواد تو روال عادي بره بايد يه چند ماهي صبر كنيم..
بعد هم يه طوري كه ما نفهميم !!!!!!! حالي مون كرد كه راهاي ديگه اي هم هست كه اين چند ماه بشه يك هفته !!
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 17:08
آیا ثبت شرکت های شهرستان شما علاوه بر این موارد هزینه دریافت میکنه ؟؟
ممنون از دوستان
بله گفتند 3 تا اقرار نامه میخواد که هر کدوم 32,000 تومان است که فقط اقرار نامه ها جمعا میشه 96,000 تومان
همچنین یه چند تا گواهی عدم سوء پیشینه کیفری میخواد که هر کدوم گفتن 8 تومن تا 12 تومن هزینشه که اینم 30 تومان
یه مشت هزینه های دیگه هم گفتند که من تو ذهنم نیس ولی جمعا حدود 200 می شد
تازه این 200 تومن واسه ثبت در اداره ثبت است. وگرنه اگه بخواهیم بدیم به شرکت هایی که تو این زمینه فعال هستند که با این تغییر هزینه ها فکر کنم کمتر از 500 نگیرن ! آخه زمانی که 50 تومن بود اون شرکت ها 200 به بالا می گرفتن و حالا که دیگه تو خود اداره ثبت شده 200 اونا خیلی بیشتر میگیرن
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2012, 17:25
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamidjooni به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2012, 09:10
عضو دائم
تو شهر ما با 120 مسئولیت محدود رو ثبت میکنند ولی ما خودمون اقدام کردیم الان دو هفتست داریم بین اتاق ها پاسکاری میشیم
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2012, 09:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
تو شهر ما با 120 مسئولیت محدود رو ثبت میکنند ولی ما خودمون اقدام کردیم الان دو هفتست داریم بین اتاق ها پاسکاری میشیم
120 تومن برا وقتیه که شما خودتون اقرارنامه و سوء پیشینه و همه مجوز ها رو بگیری. وگرنه بعید میدونم با این قیمت شرکت ثبت کنند!
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2012, 09:16
سلام. مطمئن هستید با 120 ؟ مگه قیمت سازمان ثبت هم از شهری به شهری دیگه تفاوت داره !
به من گفتن فقط 96 تومان واسه اقرار نامه باید بدید و کلی هزینه دیگه هم گفتن ...
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید