سلام.
در واقع این کار من هدف های زیادی داره.
مهمترین هدف من از این کار، جلب مدیران سرور هست که با خرید سرور از ما، با نوع خدمات ما بیشتر آشنا بشن و دلیلش هم اینه که تنها روش موفقیت ما تا به امروز، تبلیغاتی بوده که مشتریان ما برای ما کرده اند.
چگونه ؟
همه ما میدونیم که شما همکاران، به دنبال شرکتی مطمعاً و سرویس خوب و امکانات بالا هستید.
پس وقتی همه ی اینها در یک جا جمع بشه، طبیعی هست که شرکت مذکور رو به دیگران و همکاران خودتون معرفی می کنید تا اونا هم بتونند از امکانات و کیفیت این شرکت بهره مند بشند.
در واقع این روش بهترین روش تبلیغات هست و در صورت موفق شدن به انجام چنین کاری، دیگه نیازی به هزینه کردن برای تبلیغات نیست و در نتیجه، تمام مخارج ما مختص میشه به بالا بردن کیفیت و سطح سرویس هامون.
در ضمن، یکی از مواردی رو که گفتم جزو "پیشنهادات و امکانات جالب" برای این سرور ها هست، ip های رایگان و نا محدود هست که تنها هزینش، توضیح نوع مصرف ip هست و بعدش دریافت ip ها بدون هیچ هزینه ای
چطوره ؟
در مورد دوستان دیگر هم انشالاه فکر هایی داریم و موارد در دست بررسی هست تا بتونیم به دیگر عزیزان هم که شما از دسته اونها یاد کردید، سرویس های ویژه ای رو ارائه کنیم که به مراطب اعلام خواهد شد.
با تشکر.