فایلتون چی هست و حجمش چند مگ می باشد جایی که دانلود کردید می دونین کجاست؟؟؟
این اطلاعات را بدید کمکتون کنم!
فایلتون چی هست و حجمش چند مگ می باشد جایی که دانلود کردید می دونین کجاست؟؟؟
این اطلاعات را بدید کمکتون کنم!
چرا یادمه
ولی پسوردی نذاشته
احتمالا اونم از یه جا کپی کرده
خوب اگه ممکنش هست برام بفرست برات اگه بشه رمزش را بگم!!
آدرس سایتی که دانلود کردی و لینک دانلود را بده!(اگه می خوای همین جا بزار اگر نه پ.خ کن)
موفق باشید
شرمنده میدونم دیر هم هست ولی این اکثرا کمک میکنه به یافتن پسورد فایل
Smart Sorter سرچ کنید پیدا میکنید خواستید بگید قرار بدم ولی در کل قلغ داره
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
اینم فایل مورد نظر اگه امکانش هست همین جا پسوردش رو بزارید
فایل برای کی هست
خود شما یا کاربر جسارت نباشه
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
من این فایل رو یه جا دانلود کردم یادم نمیاد کجا بوده
خیلی وقته دارمش ولی یادم نیست به خاطر همین نمی تونم پسورد رو پیدا کنم
حالا برای شما چه فرقی داره .
شما قصد و نیتتون خیر هست و می خواید کمک کنید
ویرایش توسط vps-baran.ir : February 27th, 2012 در ساعت 00:08
من نام نرم افزار به شما دادم این نرم افزار اینه طور که معمولا هر کسی که یک پسورد روی فایل رار توی وب میزاره مخوصوصا کاربران افلاین به لیستش اضافه میکنن و ابدیت میکنن اگر شانس شما هم بزنه پسورد که میخواهید داخلش باشه دیگه هیچ غمی ندارید سرچ کنید روی بهش میرسید فقط باید اون داخل یک پوشه بزارید و بعد ازاون یک پوشه ok بسازید و ,,,,, zip بعد اجراش کنید پسرورد اکسترکت میکنه و براتون میزاره فقط شانست شما داخل لیستش باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)