با عرض سلام و احترام

دوست عزیز در خدمتیم !

در مورد شرایط درخواستی شما لازم میدونم چندین مورد یادآوری کنم :

1 - در صورتی که سرور ما دچار مشکل بشه و نیاز به تعویض سرور داشته باشیم حتما چند روز قبل اطلاع رسانی ( ایمیل - اس ام اس - تلفن ) میشه و از این بابت جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

2 - در مورد جبران خسارت هم عرض کنم که ما سعی می کنیم سرویسهایی پایدار ارائه کنیم که پیش شما شرمنده نباشیم ولی حادثه هیچ وقت خبر نمی کند و نمیشه 100 % تضمین جبران خسارت رو داد و همچنین وظیفه مشتری است که از وب سایت و اطلاعات خود بک آپ تهیه کند و ما هم برای اطمینان بصورت هفتگی / ماهانه ( در اکثر اوقات 2 روز در میان ) از وب سایت ها نخسه پشتیبان می گیریم و در صورتی که مشکل از ما باشه به رایگان اطلاعات بر روی هاست رستور میشه ولی در صورتی که مشکل از شما باشه باید هزینه بازگرداندن رو بپردازید.

3 - در مورد تیکت و پشتیبانی هم باید به حضورتون عرض کنم که شما هر تیکتی که باز می کنید بنده و همکارم از ایجاد آن تیکت بصورت اس ام اس مطلع میشیم و سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن پاسخ گوی مشتری باشیم و از این بابت هم جای هیچ گونه نگرانی نیستش.
-- --- --- ---- ----
شرایط میزبانی سایت شما :

1) بر روی تمامی اکانت های سرور محدودیت استفاده از منابع سخت افزاری سرور اعمال شده است و در صورتی که احساس کنیم اکانتی باعث افت کیفیت سایر اکانتها میشود , سرویس فوق تا مشخص شدن کامل موضوع Sus خواهد شد.

2) با توجه به سرور میزبان در Usa قرار دارد به هیچ وجه امکان نصب اسکریپت های نال شده و وارز - آپلود فایل کرک و ... وجود ندارد و در صورت مشاهده سایت مشتری بدون چون و چرا حذف میشود و از استرداد وجه پرداختی معذوریم.

3) امکان ارائه خدمات به سایتهای موریک - اکانت - فیلم - خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران معذوریم.
----------------
در صورتی که میتونید با قوانین و مقررات ما سازگاری داشته باشید از طریق لینک زیر با ما در ارتباط باشید :

ملت هاست - ارسال درخواست