نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: پرداخت الکترونیک بانک سامان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : پرداخت الکترونیک بانک سامان

با اجازه اساتید بنده چند نکته رو عرض کنم
    من چند وقت پیش دنبال دریافت درگاه بانک سامان بودم که نزدیک به یک ماه بنده رو به هر جایی فرستادن آخر هم خودم بیخیال ماجرا شدم
    اولین و عمده ترین مشکل بانک سامان اینه که از شما به حدی مدارک و توجیه می خواد که فکر می کنید دارین وام 10میلیارد دلاری میگیرید ازشون
    که واقعا مسئولین بانک سامان نمی دونم تا این حد فکر ندارند که یک فردی که داره از اینترنت کسب درآمد می کنه این مدارک رو باید از کجا بیاره!!!
    دومین مشکل بانک سامان که باعث شده حتی شرکت های خیلی بزرگ هم از این درگاه استفاده نکنند (مثل سیستم فروش اینترنتی بلیط قطار که بانک سامان رو به دلیل مشکلات فراوانش از لیست درگاه ها حذف کرد) عدم سهولت عملیات این بانک هست برای مثال در درگاه بانک ملت شما با فشردن دکمه پرداخت بعد از یک ثانیه پرداخت با موفقیت انجام میشه اما در بانک سامان چندین مرحله بی مورد و اضافی مثل تکمیل فرآیند خرید و .... دارید در ضمن حساسیت به بزرگی حروف هم یک فاجعه دیگه از بانک سامان هست
    در کل بانک سامان در زمینه درگاه پرداخت آنلاین به تجربه چنیدن ساله ای که باهاش داشتم یک فاجعه ملی هست که خودشون هم از طراحی این درگاه پشیمون هستند

---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------

در ضمن یک نکته دیگه هم فراموش کردم بگم
    سامانه پشتیبانی و پیگیری بانک سامان به شدت ضعیف هست
    ضمن این که ادب و مشتری مداری براشون به هیچ عنوان معنا نداره
    اگر یکم بهشون گیر بدید شک نداشته باشید بهتون خیلی راحت فحش هم خواهند داد

2. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)