صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 37

موضوع: شفاف سازی پیرامون Payment24

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی پیرامون Payment24

آقا یکی که کارش درسته بقیه همه حسادت می کنن شروع می کنن چرت و پرت گفتن....
    همه می خوان مفت و ارزون کارشون انجام بشه خوب مطمئنن امکان پذیر نیست...
    سهیل جان تایید میشن و کارشون عالی و حرفه ای است

2. تعداد تشکر ها ازkami1 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    59 پست

یه شرط دیگه هم دارم و اونم اینه که پستای اسپم حذف بشه که مثلا تشکر کردند و تایید میشه و غیره

عضو جدید shabestan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

چرا سایتتون رو ف*ی*ل*ت*ر کردن مگه مشکل بزرگی داشتین؟؟!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    326
    تشکر شده در
    168 پست

نظر شخصی من اینه که مدیرای این سایت کسی رو مجبور نکردن که بیان ازشون خرید کنند!!!!
    و کسایی هم که خرید میکنند هم اجباری نیست از این سایت خرید کنند!!!
    پس کسی که میاد از این سایت به هر دلیلی خرید میکنه با تشخیص خودش و اگاهی قبلیش خرید کرده
    تو دنیای مجازی هر کسی میتونه هر چیزی رو به هر قیمتی بفروشه مهم اینه که خریدار چه برداشتی داشته باشه
    خود من سایت ایشون را کاملا تایید میکنم
    حسابمون چند روز پیش یه مشکلی داشت که بنده باید یه خرید میکردم و خرید ناچیزی بود اما زیر یک سات خرید رو انجام دادند و جالب تر از این اینکه وقتی ایمیل زدم بهشون در رابطه با یه مشکلی کمتر از 5 ثانیه جواب به دستم رسید!!!!!!!!!!
    خوب من وقتی از این سایت خرید کردم قیمت دلار هم دیدم و 3000 تومان کارمزد هم دادم اما هیچ گونه نارضایتی ندیدم و خیلی هم خوشحال بودم که کار اون روز من راه افتاد
    مدیرای محترم این سایت هم نگران ***** بودن نباشن
    مشتری های واقیتون هر جوری شده خودشون رو بهتون میرسونن

7. تعداد تشکر ها ازvahidmom به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m.amin نمایش پست ها
    من به عنوان یه کاربر میتونم به تمام حرفاتون جواب بدم به شرطی که یکی از مدیرا شخصا بیاد اینجا و بگه من رو بن نمیکنه چون دلیلی نداره تا یکی حرف راست زد بیان سریع بنش کنن

همون جور که دلیلی نداشت تاپیکی که گفته شده بود سایتتون .... شده رو پاک کنن
    مدیرا این تضمین رو میدن؟؟؟
    حتما ! خوشحال میشم اگه نقطه مبهمی هنوز براتون مونده پاسخگو باشم. ضمن اینکه اگر حرفی برای گفتن هست نیاز به این همه شرط و شروط گذاشتن نداره. تا زمانی که گفته شما با حفظ ادب زده بشه دلیلی برای برخورد وجود نداره. در جریان بسته شدن اون تاپیک هم نیستم.

9. تعداد تشکر ها از StarSoheil به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    84 پست

اینجا البته جاش هست بنده هم از ایشون تشکر کنم بله طبق گفته اکثر بچه ها و نظر شخصی خودم کسی مجبور به خرید نیست چرا همه میخوان نزارن یکی کار کنه چرا دوست دارین سر از کار بقیه در بیارید اصلا ایشون دلارش رو چطوری شارژ میکنه از کجا میخره چقدر میفروشه خب اگر میخواید بخرید . اگر هم نه خوشتون نمیاد برید از یکی دیگه بخرید.راست چیو میخواید بگید اهمیتی نداره که چه موضوعی رو میخواید مطرح کنید واقعیت داستان برای همه مشخص هست حالا یکی داشت شفاف کار میکرد. تا دیده شد زدنش این بقول خودشون تو ایران طبیعی هست اینجا ایرانه عزیزم تابع هیچ قانون بین اللملی نیست جز............... .. دلار رو خودشون نمیدن ملت هم بخوان بخرن باید دردسر بکشن این دیگه نوبرشه والا شما که بقول خودت دنبال شفاف سازی هست توانای ارائه خدمات داری؟؟؟؟؟؟؟؟ مشتری بهت اعتماد میکنه؟ ایشون سابقه کار دارن مشتری هایی دارن که میگن یک ساله داریم باهاشون کار میکنیم اگه داری بیا تو کار حرف بزن اگه نه لطف کن کاری نکن کسی که داره کار میکنه مشتری هاشم ازش رضایت دارن دلسرد بشه
    من ازشون خرید کردم . نحوه برخوردشون عالی هست سرعت در کارشون که فاکتور مهمی برای ما و همکارن هست فوقولاده بود من راضی بودم و از کار کردن باهاشون لذت بردم .

ارادتمند
    محسن منصوری

---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط shabestan نمایش پست ها
    مگه برای هیلتر باید مشکل داشته باشی؟!!
    همین که راست بگی دلیل خوبی هست که چچفیلتتر بشی غیره اینه خودتون بگید

11. تعداد تشکر ها ازdamashi به دلیل پست مفید

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

احتمالا برای همین مسائل تک نرخی شدن و احتکار دلار و ایناست!!!
    چیزی که هیچ وقت توجه نمیشه نیاز شدید و مشکلات ما و سایر دوستان که با خارج از کشور تبادلات مالی دارند تحریم خارج از کشور و داخل کشوره(!!!)

برای من هم ارزون بودن خیلی مهمه، من هم نمیخوام پول زیاد برای چیزی که نمونه مشابه ارزون داره پرداخت کنم، من هم مثل بقیه هستم.
    خریدهای من خیلی کم و خرده خریده، اما از افراد زیادی در طی چند سال استفاده کردم.
    در ابتدا از اشخاص استفاده نمیکردم، به شرکت هایی که تو اینترنت ریخته مراجعه کردم، آخرین خریدی که انجام دادم یادمه گفتند ما حسابمون شارژ نیست!! کاش قبل پرداخت تماس میگرفتید.
    یا اشخاصی که صورتحساب آنلاین نداشند و پرداخت چند روز طول میکشید.
    یک بار از خدمات ایشون در مبلغ کمی استفاده کردم، پرداخت 3 دقیقه بعد انجام شد!!! البته قبلش در یاهو صحبت کردم که پرداخت کی انجام میشه چون عجله دارم.
    حدود 4 بار دیگه استفاده کردم و پرداخت ها بیش از 10 دقیقه طول نکشید.
    بعد از تغییرات نرخ دلار دیگه خریدی نداشتم، ولی اگر روزی تصمیم بگیرم خرید کنم از ایشون خرید میکنم، چون اعتماد دارم، چون برای پولم ارزش قائلم و بیشتر خرج میکنم، اما از پرداخت سریع و قابل اطمینان مطمئنم...!
    میترسم چند صد هزار تومن دست کسی بدم که قابل اطمینان نیست، یا کارِ من رو لنگ میکنه...کمی خرج میکنم و پول گارانتی مطمئن میدم.
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

13. تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    18 پست

ممنون از نظرات دوستان عزیز ، البته همون طور که دوستان گفتن **** شدن سایت تاثیری روی کار ما نخواهد داشت. اکثریت مشتریان ما افرادی هستند که با این قضیه مشکلی ندارند و میدونند باید چکار کنند ولی برای دوستانی که بعضی از اوقات دسترسی برای عبور ندارند میتوانند با مراجعه به اینجا بدون مشکل سایت را مثل گذشته باز کنند.

عضو جدید amir_arian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    29 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NovinServer نمایش پست ها
    از سلمان فارسی پرسیدن : ادب از که اموختی؟ گفت از بی ادبان
    لطفا ابتدا احترام و حرمت هم دیگر را نگه دارید و بعد عقیده خود را بیان کنید !
    ادب شما، شخصیت شما را می رساند !
    ببخشید که گاهی گاو و خر از ما آدم ترند. در ضمن اون فرد جناب لقمان حکیم بوده نه سلمان فارسی.
    با تشکر/

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_arian نمایش پست ها
    ببخشید که گاهی گاو و خر از ما آدم ترند. در ضمن اون فرد جناب لقمان حکیم بوده نه سلمان فارسی.
    با تشکر/
    حق با شماست !
    فقط خواستم بگم، اگر ایشون هم خلاف کار باشد، ما حق نداریم به شخصیتش توهین کنیم !
    هر کس مسئول اعمال خودش هست، مطمئن باشید اگر ایشون سوء استفاده ای بکند هم در این دنیا و هم در اخرت مجازات میشود !
    از همه مسائل دور شویم، ایشون تا کنون حدمت کرده است ! خیلی از دوستان در همین ایران شما صبح پول می ریزی و دیگه طرف را نمی بینی یا به شما ارز می دهند چهار روز دیگر پول برگشت می خوره !
    ما در بازار اگر یک عدد دستمال بخواهیم بخریم، اگر قیمت دستمال فرضا 1000 تومان باشد، فروشنده گفت 1100 تومان، قطعا خریداری نمیکنیم و به فروشنده بعدی مراجعه می کنیم!
    ایشون شاید دلار را بخواهد 3000 هم بدهد! مشتری است که تصمیم می گیرد از ایشون خرید بکند یا نکند! و مورد اخر اینکه ایشون به صراحت در پست اول خودش نحوه کار کردنش را توضیح داد!
    اگر کسی مدرک قانع کنند مبنی بر نقض حرف های ایشون داره در همینجا بیان کند! باز هم تصمیم با مشتری است!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)