[QUOTE=shabestan;384323]وقتی داشتی این پست رو مینوشتی چی خورده بودی؟(قصد جسارت نباشه)
والا از جسارت گذشته کاملا توهین هست
اما میگفتید مستقیم مشروبات الکی مصرف کردم خلاص میکردید خودتون رو بهتر بود
[QUOTE=shabestan;384323]وقتی داشتی این پست رو مینوشتی چی خورده بودی؟(قصد جسارت نباشه)
والا از جسارت گذشته کاملا توهین هست
اما میگفتید مستقیم مشروبات الکی مصرف کردم خلاص میکردید خودتون رو بهتر بود
طبق قوانین انگلیس برای صدور کارت و یا حساب بانکی شما نیاز به دو Identity proof (در بعضی از مواقع یکی کافی میباشد) و Address Proof دارید. حتی برای کارتهایی که شما میدید که نوع PrePaid هست باید یک Identity Proof and Address Proof داشته باشید.پاسپورت هم نیاز نیست(به دلیل راحت بودن صدور کارت از انگلیس)(انگلس که آذر بایجان و ... نیست که برای صدور یک کارت بخای هفت خان رستم رو طی کنی)
میتونید برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
درضمن دوست عزیز انگلیس از هفت خان رستم گذشته و شما باید از هشت خان رستم رد بشید.(فقط محض اطلاع بود)
و در صورت رعایت نکردن ادب هم برای همیشه از این انجمن اخراج خواهید شد.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
انگلستان جز ء سخت گیرترین کشورها در مورد مسائل هویتی و حقوقی بود و با قوانین ضدتروریستی که از چندسال پیش وضع کرده اند سخت گیرتر هم شده اند.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
بقیه سوالات رو جواب ندادید! فقط آدرس از شما؟! پول بلاک بشه باز هم شما مسولیتش رو به عهده میگیرید؟! Identity proof چی؟! از شما؟! به صورت Fake؟! تمامی موارد رو مشخص کنید که تا هم خیال خریداران شما راحت باشد هم بعدا اگه مشکلی پیش بیاد به که شما گفته بودید به عهده شما نباشه
موفق باشید
سلام
دوست عزیز به نظرم بهتره کمی شفاف تر کار کنید مثل ارائه شماره تماس معتبر نه ایرانسل!اگر براتون ممکنه کار کردن تحت نام یک شرکت و یا زیر مجموعه!ارتباط حضوری چرا که همه دوستان از جمله بنده تمایل به خرید داریم اما متاسفانه ظاهر این قضیه زیاد معتبر به نظر نمیاد شما حاظر هستید یک کارت برای من صادر و ارسال کنید و هزینه ها بعد از دریافت و تایید واریز بشه؟
موفق باشید
با شرایط bepad من هم یکی می خوام . فقط توضیحات بیشتر بدید لطفا !
اگر کمی شفاف سازی کنید خیلی خوبه
چون اگر بتونید نظر یک نفر را به طور کامل جلب کنید وبدون مشکل کارت تحویل بشه بقیه هم بدون هیچ مشکلی می تونند اطمینان کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)