سلام من یه وی پی اس ویندوز 256 پهنای باند نامحدود و یه میکروتیک 128 و پهنای باند نامحدود میخوام لطفا آفر بدین
فقط کسایی آفر بدن که هم زود تحویل میدن هم پشتیبانی 24 ساعته دارن درگیری نه واسه ما بشه نه واسه اونا
سلام من یه وی پی اس ویندوز 256 پهنای باند نامحدود و یه میکروتیک 128 و پهنای باند نامحدود میخوام لطفا آفر بدین
فقط کسایی آفر بدن که هم زود تحویل میدن هم پشتیبانی 24 ساعته دارن درگیری نه واسه ما بشه نه واسه اونا
با سلام .. میتوانم از هتزنر المان تقدیم شما کنم
رم 512
هارد 20 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر --شما هم چی بفرمایید نصب میکنم میکروتیک یا ویندوز
پشتیبانی 24 ساعته از یاهو + سایت + تلفن
ماهانه 20,000
با آیدی یا شماره من تماس بگیر تا توی سایت ثبت نام کنید و سفارش بدهید
10 دقیقه بعد از واریز سرور شما تحویل داده میشود
Telegram: mehdi_niromandan
سلام از آلمان در خدمتیم!
اما پشتیبانی 24ساعته نیست .!
رم 256
هارد 20
پورت 1
ایپی 1
ماهیانه 11 هزار تومان
------------------
میکروتیک 128
با کانفیگ اولیه و انتقال رایگان
ماهیانه 9 هزار تومان!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
پشتیبانی چجوریه ؟
من دو تا وین الان دارم یه میک و یه وین دیگه هم میخوام جای قبلی کیفیتش عالی بوده الانم قطع نشده اما دو روزه سر خرید یه میک بندرو کاشتن تازه امروز گفتن آی پی نداریم
از هرکی اینو بگیرم راضی باشم همرو میخوام جمع کنم یه جا در نهایتم یه سرور اختصاصی میخوام همه اینارو گفتم که خواهشا راست یهم بگین اگه پشتیبانی خوب ندارین کلا آفر ندین
شما از چه کشورایی ارائه میدین فقط آلمان ؟ دیتا سنتر همون هتزنر چیه اسمش اونه ؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
با سلام خدمت شما
با مشخصات زیر میتونیم در خدمت باشیم
رم : 128 مگابایت
پورت : 200 مگابیت
پهنای باند : 300 گیگابایت
سیستم عامل : میکروتیک 5.11
موقعیت سرور : انگلیس
قیمت : ماهانه 16000 تومان
لینک سفارش : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید
رم : 256 مگابایت
هارد : 10 گیگابایت
پورت : 200 مگابیت
پهنای باند : 400 گیگابایت
سیستم عامل : ویندوز سرور 2003
موقعیت سرور : انگلیس
قیمت : ماهانه 16000 تومان
لینک سفارش : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید
در صورت خرید به تعداد بالا، میتونیم بصورت نمایندگی قیمت بدیم که در لینک زیر میتونید قیمت ها رو ببینید :
شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید
پشتیبانی هم از 10 صبح تا 1 شب خواهد بود.
موفق باشید![]()
شما که 2 تا میخواین پس این 75 چیه زدین؟
خوب اومدیم و 2 شب آی پی من رفت باید وایسم تا فردا تازه اونم 10 صبح بعد قیمتتونم نسبت به خدماتتون بالاست ممنون
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
این 75 واسه خطا در کپی پیس اوفتاده آحه چند جا دیگه هم زدم همین انجمنم یه جا اشتباه زده بودم پوزش
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
رم : 128 مگابایت تو صفحه اصلی سایتتون هست تو سفارشا نیست ندارین ؟
و اینکه پشتیبانیتون چجوریه با پکیجاتون حال کردم میشه آفر بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)