-
February 9th, 2012, 11:35
عضو انجمن
پاسخ : برنامه نویسی وب رو از کجا شروع کنم؟

نوشته اصلی توسط
MihanTech
شما با چند سال سابقه طراحی ، با php سایت زیبا طراحی میکنید ؟

حرف شما درسته ، بدون PHP روح نداره ولی اصل طرح رو HTML/CSS پیاده میکنن
پ.ن : انقدر خودتون رو دست بالا نگیرید ، زمین میخورید ، اون دوستمون که چیزی نگفتن !
نه عزیز من ! جناب dade24 گفت : اگه html رو خوب یاد بگیری میتونی خیلی سایت های زیبا طراحی کنی!
منم گفتم کسی ندیدم که تنها با اچتیامال سایت زیبا طراحی کنه !
منظورم این بود کنار اچ تی ام ال باید از سی اس اس و جیکوئری و ... استفاده کرد تا یک طرح زیبا داشته باشیم.
بعدا این دوست عزیز و گرامی faratools اومد و به من میگه باید سورس نگاه کنی و ببینی که سی اس اس و ...
من اصلا حرفی از پیاچپی نزدم !!! اگه پست اول من تو این تاپیک رو بخونی متوجه منظور من میشی ، که نقل قول به پست dade24 بود !!!
من خودمو دست بالا نگرفتم ولی از کسی که تاپیک رو کامل نخونده انتظار ندارم ، بیاد بهم آموزش بده !
ویرایش توسط masoudgolchin : February 9th, 2012 در ساعت 11:42
-
-
February 9th, 2012 11:35
# ADS
-
February 9th, 2012, 13:34
-
-
February 9th, 2012, 13:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
return 0
حالا سوال اصلی من اینه که اگه بیام html/css رو یاد بگیرم تا جایی که یه برنامه نویس باید بلد باشه و بعدش یا همزمان php/mysql هم کار کنم و از هیچ فریم ورکی (مث zend) استفاده نکنم تا اینکه به php/mysql مسلط بشم و بعدش در صورت نیاز برم سراغ zend یا هر فریم ورک دیگه ای کار معقولیه یا اینطوری وقتم رو تلف میکنم و از اولش یکی از همینا رو یادبگیرم؟ محدود نمیشم بهشون؟ ممنون
سلام
از اول برید سراغ FrameWork ؟!؟!؟!!!
شما اول باید به مبانی php مسلط باشید بعد برید سراغ Framework ...
استفاده از fw دست شمارو می بنده و شمارو محدود میکنه ولی سرعت توسعه خیلی میره بالا ... ولی بعد از چند مدت که فریم ورک کار کردید php یادتون میره !!!
همون اولی که گفتید خیلی بهتره ... شما الآن که میخواید یاد بگیرید اصلا به فکر fw نباشید و بعد از یک سالی که کار کردید اگر دوست داشتید به کارتون سرعت ببخشید برید سراغ fw ...

نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
نه عزیز من ! جناب
dade24 گفت : اگه html رو خوب یاد بگیری میتونی خیلی سایت های زیبا طراحی کنی!
منم گفتم کسی ندیدم که تنها با اچتیامال سایت زیبا طراحی کنه !
منظورم این بود کنار اچ تی ام ال باید از سی اس اس و جیکوئری و ... استفاده کرد تا یک طرح زیبا داشته باشیم.
بعدا این دوست عزیز و گرامی
faratools اومد و به من میگه باید سورس نگاه کنی و ببینی که سی اس اس و ...
من اصلا حرفی از پیاچپی نزدم !!! اگه پست اول من تو این تاپیک رو بخونی متوجه منظور من میشی ، که نقل قول به پست
dade24 بود !!!
من خودمو دست بالا نگرفتم ولی از کسی که تاپیک رو کامل نخونده انتظار ندارم ، بیاد بهم آموزش بده !
خوب دوست عزیز شما بهتره همون اول میگفتید که سوتفاهم پیش نیاد ...
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2012, 13:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
خوب دوست عزیز شما بهتره همون اول میگفتید که سوتفاهم پیش نیاد ...
درسته ، باید داخل پست اول کامل توضیح میدادم تا اینجوری سوء تفاهم پیش نیاد.
همین جا هم از مسئول تاپیک به خاطر اینکه تاپیک به بیراهه کشیده شد معذرت میخواهم. 
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از masoudgolchin به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2012, 14:06
masoudgolchin ممنون از توضیحاتتون همین کارو میکنم.یه سوال دیگه چرا بانک های ایران از php استفاده نمیکنن؟به نظر من وقتی سایت های بزرگ تر از سایت بانک رو بشه با php نوشت مانعی وجود نداره که نشه سایت بانک رو باهاش نوشت تنها مزیت php بر c# همون open source بودنشه که مشتری و یا توسعه دهنده با خیال راحت میدونه که چه کدی داره تو نرم افزارش اجرا میشه و درصورت نیاز و داشتن تخصص میتونه اصلاحش کنه البته منظورم این نیست که c# باگ امنیتی داره یا قابل نفوذه اگه هم داشته باشه که خود میکروسافت اصلاحش میکنه
ویرایش توسط return 0 : February 9th, 2012 در ساعت 14:11
-
-
February 9th, 2012, 15:00
عضو جدید
پیشنهاد می کنم به این سایت سر بزنید http://ostadonline.com/
-
تعداد تشکر ها از zesht به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2012, 15:09
دوست عزیز تو این سایتی که معرفی کردین نه خبری از php هست و نه asp.net فکر کنم سوالم رو متوجه نشدین پست قبلی رو بخونید
-
-
February 19th, 2012, 20:22
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از farzadnsr به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2012, 20:31
html شروع به كاره براي طراحي سايت
مثل اين مي مونه كه شما جمع و تفريق رو بلد باشيد بعد برين جدول ضرب !
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2012, 21:05
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
ببینید اگر میخواهید یک برنامه نویس و طراح وب موفق شوید باید به زبان های زیر مسلط باشید:
c++/HTML/CSS/JAVASCRIPT
PHP
ASP.NET VB OR C#.NET
سی پلاس پلاس هم برای آشنایی با دستورات و رون شدن کدنویسیتون
ولی من پیشنهاد میکنم دریک آموزشگاه خوب کلاس برید و کامل یاد بگیرید
من هم قبلا رو پی اچ پی کار میکردم ولی الان از اول شروع کردم و سر کلاس رفتم و الان هم سی پلاس پلاس و اچ تی ام ال و سی اس اس میخونم (قبلا آشنا بودم ولی کاملا نه)
پس بهتره از اول خوب کارکنید
درپناه حق
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
تعداد تشکر ها ازiraniandata به دلیل پست مفید