سلام دوستان راست مسگن چند روز منکه تیکت باران این کدا شدم اما تا حالا که هیچ اتفاقی نیافتاده شکر خدا میگم چیکار میکنم
ببینید چند روز من وقت گرفتم تیکتها دقیقا بین ساعت 12 شب تا 1 میاد
باید پیچ امنیت رو نصب و انتقال اون 3تا فایل که دوستان توضیح دادن
اما کار من ببینید دوستان شما وقتی تیکت دریافت میکنید یکی هم به ایمیل شما میاد تو اون ایمیل ای پی شخص فرستنده هست اونو بردارید وتو whmcs مسدود کنید ------ اگر ثبت نام کرده باشه اون مشتری رو مسدود کنید ------------- اون نوشته های تیکت که به ایمیلتون اومده رو تو whmcs جلوگیری از اسپم رو بزنید ودر قسمت سابجکت اونارو کپی کنید وذخیره دیگه اصلا اون تیکت ارسال نشه----------- بعد برید قسمت تیکت ها تیک اون تیکت رو فعال و گزینه مسدود کردن بزنید------- این تیکت ها بعد از ارسال شدن کار خودشونو میکنن و نیاز نیست حتما توسط شما باز شود تا اجرا شود اما باز ریسک نکنید و از ایمیل این اطلاعات بگیرید --------- منم داشتم با یکی از هکر های ایرانی حرف میزدم که مسئول یه گروهیه بهم گفته که اینا ایرانی نیستن عربن گفتم شما چیکار کردید لیست سایتا ی عربی رو داد که هک کرده بودن و تو فکر جلو گیری از این عربای احمق بودن بهم گفت که هکر ایرانی حتی وبلاگ ایرانیو هک نمیکنه چه برسه به سایت اینا قابل توجه دوستانی که فک میکنن اینا ایرانیا