دوست عزیز ما به شما توی یاهو پی‌ام می‌دیم جواب نمی‌دین توی سایت پیام می‌ذاریم میگید برو سایت تیکت بزن یا ایمیل بزن می‌زنیم یهفتس جواب نگرفتیم !!! اگر میتونید سرویس ارائه بدین و وضع پشتیبانی‌ تون اینطوری نیست من یه سرور می‌خوام همین الان البته اگر به درخواستم که ایمیل کردم جواب بدین.
سلام
1 - برای من امروز سه نفر در همین انجمن پیغام خصوصی ارسال کرده اند که یوزر شما بین آنها نبوده
2 - در مورد ایمیل وارزهاست نیز تنها ایمیلی که بنده داشتم از شخصی به نام اشکان بوده که درخواست کانفیگ کلی سرورشون را داشته بودند که بهشون اعلام کردن الان وقت ندارم و اگر نیاز دارند که من انجام بدم 24 ساعت دیگر ولی می تونن به همکاران در سایت تیکت ارسال کنند که براشون انجام بدن (( قابل توجه کاربران که ایشون از کاربران ما نبودند ))
3 - وقت من اونقدری ارزش داره که مثل خیلی ها تو یاهو و ... هدر نردم
اصولاً پشتیبانی که در یاهو ... بشه را قبول ندارم , وقتی که ما یک سایت با امکانات کامل رابر سوالات , رفع مشکلات و ... ایجاد کرده ایم کاربران باید از طریق همان سایت اقدام به تمام موارد نمایند
4 - اصولاً کاربرانی که در پیغام خصوصی انجمن درخواستهای عجیب و غریب دارند بنده ارجاع میدن به سایت مراجعه کنند :
دلیل اصلی این است که شاید دوستی که الان به من پیغام خصوصی ارسال میکنه وقتی برای انجام موردش نداشته باشم ولی اگر تیکت ارسال کنه در سایت سریعتر رسیدگی میشه
و ...
این را باید همه دقت کنند که در این انجمن فقط من هستم ولی در سایت وارزهاست متوسط بین 3 تا 4 نفر که پاسخ ارائه می کنند و سریعتر مسائل پیگیری می شود

سوالی یا انتقادی بود در خدمت هستم

موفق باشید