-
February 12th, 2012, 03:50
عضو انجمن
مشکل پرداخت هزینه سرور ها
سلام دوستان
امیدوارم که تاپیک را در جای خوبی زده باشم. چون مربوط به سرور اختصاصی هست، اینجا زدم.
آیا راهی برای پرداخت مستقیم هزینه سرورها وجود داره؟ بنده ایران هستم و پای پال و .. ندارم.
آیا به ریسکش می ارزه که یک اکانت تهیه کنم؟ یا اینکه پرداخت توسط شرکت های دیگه مناسب و ایمن تره؟
الان کیا خودشون پی می کنن ؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بفرمایید.
-
-
February 12th, 2012 03:50
# ADS
-
February 19th, 2012, 14:31
عضو انجمن
پاسخ : مشکل پرداخت هزینه سرور ها
دوستان شما هزینه های سرورتون را چطوری پرداخت می کنید؟ خودتون پای پال دارید یا اینکه می دین شرکت هایی که واسه این کار هستند براتون پرداخت کنن؟
من برام سوال شده. مثلا دیتاسنتر هتزنر با ویزا هم پرداخت را قبول می کنه. آیا با ویزاهایی که بانک پارسیان و موسسه توسعه صادر می کنه میشه این خرید ها را بدون نگرانی انجام داد ؟
-
-
February 19th, 2012, 14:34
من برام سوال شده. مثلا دیتاسنتر هتزنر با ویزا هم پرداخت را قبول می کنه. آیا با ویزاهایی که بانک پارسیان و موسسه توسعه صادر می کنه میشه این خرید ها را بدون نگرانی انجام داد ؟
تست کردیم قبلا نمیشد و هتزنر قبول نمیکرد این کارت هارو.
جدیدا هم مثل اینکه دیگه کارت ها صادر نمیشه به خاطر تحریمات.
-
-
February 19th, 2012, 14:59
کلا ایران در لیست تجارت جهانی نیست! یعنی به عنوان یک کشور که اقتصاد مستقل داره شناخته نمیشه! (تقریبا یه چیزایی مثل اینکه کلا آدم نیستن کسایی که تو ایرانن!)
پس پیشنهاد میکنم حتی اگر از دیتا سنتر افغانستانی خرید میکنید ، با مشخصاتی غیر ایرانی خرید کنید!
-
-
February 19th, 2012, 15:16
شما بهتر هست بدین شرکت های معتبر انجام بدن
-
-
February 19th, 2012, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
تست کردیم قبلا نمیشد و هتزنر قبول نمیکرد این کارت هارو.
جدیدا هم مثل اینکه دیگه کارت ها صادر نمیشه به خاطر تحریمات.
بله منم از چند نفر پرسیدم. مثل اینکه دیگه پارسیان ارائه نمی ده.
فقط ویزا کارت های موسسه توسعه هست که با نام توسکا صادر میشن. اونم باید موجودی کم کمش 1 میلیون باشه تو حساب اگه اشتباه نکنم.
-