اینجا البته جاش هست بنده هم از ایشون تشکر کنم بله طبق گفته اکثر بچه ها و نظر شخصی خودم کسی مجبور به خرید نیست چرا همه میخوان نزارن یکی کار کنه چرا دوست دارین سر از کار بقیه در بیارید اصلا ایشون دلارش رو چطوری شارژ میکنه از کجا میخره چقدر میفروشه خب اگر میخواید بخرید . اگر هم نه خوشتون نمیاد برید از یکی دیگه بخرید.راست چیو میخواید بگید اهمیتی نداره که چه موضوعی رو میخواید مطرح کنید واقعیت داستان برای همه مشخص هست حالا یکی داشت شفاف کار میکرد. تا دیده شد زدنش این بقول خودشون تو ایران طبیعی هست اینجا ایرانه عزیزم تابع هیچ قانون بین اللملی نیست جز............... .. دلار رو خودشون نمیدن ملت هم بخوان بخرن باید دردسر بکشن این دیگه نوبرشه والا شما که بقول خودت دنبال شفاف سازی هست توانای ارائه خدمات داری؟؟؟؟؟؟؟؟ مشتری بهت اعتماد میکنه؟ ایشون سابقه کار دارن مشتری هایی دارن که میگن یک ساله داریم باهاشون کار میکنیم اگه داری بیا تو کار حرف بزن اگه نه لطف کن کاری نکن کسی که داره کار میکنه مشتری هاشم ازش رضایت دارن دلسرد بشه
من ازشون خرید کردم . نحوه برخوردشون عالی هست سرعت در کارشون که فاکتور مهمی برای ما و همکارن هست فوقولاده بود من راضی بودم و از کار کردن باهاشون لذت بردم .
ارادتمند
محسن منصوری
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------
مگه برای هیلتر باید مشکل داشته باشی؟!!
همین که راست بگی دلیل خوبی هست که چچفیلتتر بشی غیره اینه خودتون بگید