-
February 17th, 2012, 23:08
افزودن جدول به وسیله کد نویسی در php چگونه است؟حیاتیه
سلام.وقت بخیر.
من برای یه قسمت از سایتم برای ادمین باید این ویژگی رو قرار بدم که ادمین بتونه در بانک اطلاعاتی یک جدول با نام دلخواه، تعداد فیلد دلخواه ونوع دلخواه خودش رو قرار بده ولی این کار با کد نویسی در صفحهphp باشه نه در صفحه ی command ولی کد نویسیش رو بلد نیستم . از طرفی در یک قسمت دیکر هم بتواند فیلد دلخواهش با نوع دلخواهش رو به جدولی که مورد نظرش هست اضافه کنه باز هم با کد نویسی در php. من با نرم افزار wos و بانک اطلاعاتیmysqlکار میکنم.خواهش می کنم کدش رو برام بفرستید. این یه قسمت از پروژه م هست وخیلی وقته که دنبال جواب هستم تا اینکه با سایت شما آشنا شدم. خواهشمندم که پاسخم رو بدین. ممنون و متشکرم
-
-
February 17th, 2012 23:08
# ADS
-
February 18th, 2012, 04:45
پاسخ : افزودن جدول به وسیله کد نویسی در php چگونه است؟حیاتیه
ببخشید یعنی شما یک Query Builder لازم دارید ؟ چقدر می خواید هزینه کنید ؟ این اگه بخواد اختصاصی نوشته بشه خودش یک پروژه هست دوست گرامی
-
-
February 18th, 2012, 11:02
منظور شما از Query Builder چیه؟از طرفی من تقریبا پروژم کامله وفقط همین قسمتش مونده. فکر نمی کردم این قدر که شما گفتید, بزرگ باشه و تا 5 اسفند باید تحویل بدم.حالا هزینه اش چقدر میشه؟ راه دیگه ای هست؟ممنون از پاسخ شما
-
-
February 18th, 2012, 13:20
عضو انجمن
فکر نمیکنم به این بزرگی که ایشون میگن باشه ....
کافیه شما دقیقا کدهایی که زمان ایجاد جدول یا اضافه کردن فیلد تو mysql ایجاد میشه دقیقا بیارید تو php بعد به جای فیلدها متغیرهایی رو قرار بدید که حاوی درخواست های کاریر یکم بازی کردن با کدهاست
البته بازم دوستان نظر بدن شایدم من اشتباه متوجه شدم ....
-
-
February 18th, 2012, 14:35
دوست عزیز این کارهارو قبلا انجام دادم ولی جواب نداه. مثلا اگر من بخوام جدولی با نام bookایجاد کنم باید نام جدول رو در textbox وارد کنم بعد بنویسم...... create table .بعد که به نام جدول می رسم نام textboxرو بنویسم یعنی create table $textbox ولی این جواب نداد.
از طرفی در mysqlبرای ایجاد جدول عبارت (,.....نوع فیلد1 نام فیلد1 )نام جدول create tableرو داریم.
حالا مشکل اینجاست که چطور نام فیلد و نوع فیلد رو بدم.یعنی چند متغیر پشت سر هم که نشدنیه.
اگر دوستی کدی رو داره که کمکم می کنه خواهشمندم که برام بذاره.
متشکرم
-
-
February 18th, 2012, 15:28
عضو انجمن
به نظرم شما باید قبل از اینکه به این دستور برسید نام فیلدها رو توی یک متغیر بزارید و نوعشون هم توی یه متغیر و به دستور فقط دو متغیر بدید چون دقیقا مشخص نیست چند تا فیلده باید از آرایه استفاده کنید و با دستور foreach فیلدهای رو تو یه متغیر بهم بچسبونید
-
-
February 18th, 2012, 15:51

نوشته اصلی توسط
amirhkh
ببخشید یعنی شما یک Query Builder لازم دارید ؟ چقدر می خواید هزینه کنید ؟ این اگه بخواد اختصاصی نوشته بشه خودش یک پروژه هست دوست گرامی

چرا واسه هر چیزی میخوایید پول بگیرید اه اه
دوست من ببین شما باید یه کار بکنی اینطوری که من فهمیدم شما میخوایی ادمین بتونه جدول درست کنه.
با این دستور میتونی به راحتی این کار رو انجام بدی.
کد PHP:
// Make a MySQL Connection
$dbh=mysql_connect($hostname,$user,$password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error());
mysql_query("CREATE TABLE nametable(
`fildaha` varchar(32) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`user`))");
خوب ما در سه خط ابتدا به دیتایس کانکتت میشم و بقیه خط های تیبل همراه با فیلدها رو میسازیم
حالا شما میخوایی ادمین بسازه یه چند تا فیلد بزار نام بگیره بعد با استفاده از این دستور بیارش توی فایل action
کد PHP:
$namtable=$_POST['nametable'];
mysql_query("CREATE TABLE $nametable(
PRIMARY KEY (`user`))");
-
-
February 18th, 2012, 23:45

نوشته اصلی توسط
L0cal
چرا واسه هر چیزی میخوایید پول بگیرید اه اه
دوست من ببین شما باید یه کار بکنی اینطوری که من فهمیدم شما میخوایی ادمین بتونه جدول درست کنه.
با این دستور میتونی به راحتی این کار رو انجام بدی.
کد PHP:
// Make a MySQL Connection
$dbh=mysql_connect($hostname,$user,$password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error());
mysql_query("CREATE TABLE nametable(
PRIMARY KEY (`user`))");
خوب ما در سه خط ابتدا به دیتایس کانکتت میشم و بقیه خط های تیبل همراه با فیلدها رو میسازیم
حالا شما میخوایی ادمین بسازه یه چند تا فیلد بزار نام بگیره بعد با استفاده از این دستور بیارش توی فایل action
کد PHP:
$namtable=$_POST['nametable'];
mysql_query("CREATE TABLE $nametable(
PRIMARY KEY (`user`))");
دوست عزیز از راهنماییتون واقعا ممنونم. ولی من چند مورد رو متوجه نمیشم.
یکی اینکه هر کدوم از کدهای بالا باید در صفحه جداگانه باشند یا در یک صفحه؟
دوم اینکه کد شما امکان قراردادن 3 فیلد رو در جدول میده,مثلا من اگر بخوام جدولم 5 تا فیلد داشته باشه چیکار کنم؟
سوم اگر بخوام نوع فیلدهام چیز دیگه ای باشه چی؟مثلا نوع char(10)
کدهاتون رو نوشتم ولی جواب نگرفتم.
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.چون من 3 تا متغیر دارم .نام جدول,نام فیلد,نوع فیلد.حالا چطوری به 2 تا تبدیل کنم؟
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.چون من 3 تا متغیر دارم .نام جدول,نام فیلد,نوع فیلد.حالا چطوری به 2 تا تبدیل کنم؟
-
-
February 19th, 2012, 00:03
عضو انجمن
برای اینکه منعطفش کنید نام فیلدها و نوع رو توی یه آرایه دو بعدی میزارید بعد این کار و میکنید یه همچین چیزی باید بتونه کمکت کنه
کد:
$result='';
foreach($arrayname as $item)
{
$result.='`'.$item[0].'` '.$item[1].' , ' ;
}
mysql_query("CREATE TABLE $nametable(".$result." PRIMARY KEY (`user`))");
-
-
February 19th, 2012, 21:59
کد صفحه مدیریتونو قرار بدید تا براتون درستش کنم