سلام.بعد از 8روز گذشت از زمان سفارش بنده هنوز چیزی دریافت نکردم تماس گرفتم گفتن حداکثر 1 هفته که به 1 هفته نمیرسه الان 8روز هست
از دوستان کسی نمیدونه چه جوری من پیگیری کنم که به نتیجه برسه؟
سلام.بعد از 8روز گذشت از زمان سفارش بنده هنوز چیزی دریافت نکردم تماس گرفتم گفتن حداکثر 1 هفته که به 1 هفته نمیرسه الان 8روز هست
از دوستان کسی نمیدونه چه جوری من پیگیری کنم که به نتیجه برسه؟
شماره تيکت بگيد من پيگيری ميکنم. با توجه به تاخير امکان لغو سفارش و برگشت هزينه کامل وجود داره.
سلام.بفرمایید 2731 دیروز با سپردن به چند جا آخر نصب شد گفتن یوزر ایجاد کنید تا ادمین کنیم یوزر ایجاد شد اما دیگه جوابی ندادن ما همچنان منتظریم.
موضوع یوزر حل شد.
ویرایش توسط extern : February 15th, 2012 در ساعت 13:23
سلام.یه مشکل توی صفحه تماس با ما سیستم هست بعد از ایجاد صفحه و قرار دادن کد %contact% صفحه تماس باما ایجاد میشه اما کد امنیتیش لود نمیشه و ارور میده
دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟کد امنيتیInput error: Invalid referer
آقای عزیز اینجا بخش یا تاپیک ساپورت این سیستم هست؟
لطفا برای موارد مشابه و نیز این مورد پست ٰ تاپیک جدید باز کنید و پست خودتون رو حذف کنید.![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
با دورود خدمت دوستان.
آیا بجر WHM شرکت Cpanel به پنلهای دیگر مانند DirectAdmin,Plesk,WebsitePanel و ... امکان اتصال است؟
اگر چنین امکانی نیست خوشحال میشم به عنوان پیشنهاد قبول کنید.
شخصا قصد دارم WHMCS را کناربزارم و از Sama CRM استفاده کنم.
با آرزوی موفقیت و پایداری برای خانواده سامان
ارادتمند
امیر منصوری
آیا سما از Cron Job پشتیبانی میکند؟ این امکان را دارد که هرروز بک آپ تهیه کند و بصورت زیب شده ایمیل کند؟
ارادتمند
امیر منصوری
بله . jobs پشتیبانی می کنه .
سیستم پشتیبان گیری نداره و باید دسترسی برین تو mysql و پشتبان بگیرید .
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
بله امکانش هست .
به نظرم اشتباه می کنید whmcs رو کنار می زنید .
البته سما رو از بین سیستم های ایرانی ترجیح می دم
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
پشتيبانی از کران جاب يعنی چی ؟
يکسرس کران جاب داره استفاده ميکنه. برای بک آپ بايد از نرم افزار جانبی استفاده کنيد يا خودتون دستی اينکار رو انجام بديد.
در مورد کنترل پنل ها دايرکت ادمين و lxadmin هم قابل پشتيبانی هستند علاوه بر cpanel
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)