ببخشید یعنی شما یک Query Builder لازم دارید ؟ چقدر می خواید هزینه کنید ؟ این اگه بخواد اختصاصی نوشته بشه خودش یک پروژه هست دوست گرامی![]()
ببخشید یعنی شما یک Query Builder لازم دارید ؟ چقدر می خواید هزینه کنید ؟ این اگه بخواد اختصاصی نوشته بشه خودش یک پروژه هست دوست گرامی![]()
چرا واسه هر چیزی میخوایید پول بگیرید اه اه![]()
دوست من ببین شما باید یه کار بکنی اینطوری که من فهمیدم شما میخوایی ادمین بتونه جدول درست کنه.
با این دستور میتونی به راحتی این کار رو انجام بدی.
خوب ما در سه خط ابتدا به دیتایس کانکتت میشم و بقیه خط های تیبل همراه با فیلدها رو میسازیمکد PHP:// Make a MySQL Connection
$dbh=mysql_connect($hostname,$user,$password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error());
mysql_query("CREATE TABLE nametable(
`fildaha` varchar(32) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`user`))");
حالا شما میخوایی ادمین بسازه یه چند تا فیلد بزار نام بگیره بعد با استفاده از این دستور بیارش توی فایل actionکد PHP:$namtable=$_POST['nametable'];
mysql_query("CREATE TABLE $nametable(
PRIMARY KEY (`user`))");
دوست عزیز از راهنماییتون واقعا ممنونم. ولی من چند مورد رو متوجه نمیشم.
یکی اینکه هر کدوم از کدهای بالا باید در صفحه جداگانه باشند یا در یک صفحه؟
دوم اینکه کد شما امکان قراردادن 3 فیلد رو در جدول میده,مثلا من اگر بخوام جدولم 5 تا فیلد داشته باشه چیکار کنم؟
سوم اگر بخوام نوع فیلدهام چیز دیگه ای باشه چی؟مثلا نوع char(10)
کدهاتون رو نوشتم ولی جواب نگرفتم.
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.چون من 3 تا متغیر دارم .نام جدول,نام فیلد,نوع فیلد.حالا چطوری به 2 تا تبدیل کنم؟
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.چون من 3 تا متغیر دارم .نام جدول,نام فیلد,نوع فیلد.حالا چطوری به 2 تا تبدیل کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)