-
February 17th, 2012, 16:46
شفاف سازی پیرامون Payment24
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده طی این مدت اصلا قصد نداشتم وارد بحث بشم ، ولی متاسفانه در این مدت خصوصا بعد از جریان تک نرخی شدن ارز به هر طریق ممکن آماج حملات افرادی قرار گرفتیم که به عمد یا از روی نداشتن آگاهی کافی از شرایط موجود ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن!!! حالا هرکس بسته به شخصیت و تربیت خانوادگیش این اعتراض رو نشون داد. یکی با انتقاد درست و دیگری با دشنام.
زمانی که 2 ماه پیش طی ایمیلی که برای همه مشتریان ارسال شد و همچنین در انجمن PersianTools هم پستش زده شد در رابطه با تحلیل بنده از آینده نرخ دلار ، خیلی ها در اون زمان جبهه گرفتند و گفتند این تحلیل ها بازار گرمی هستش و یا به مسخره گرفتن. جهت اطلاع میتونید پستهای زیر رو مطالعه کنید:
کد:
http://forum.persiantools.com/t92527-page457.html#post4184965
http://forum.persiantools.com/t92527-page458.html#post4188045
http://forum.persiantools.com/t92527-page458.html#post4189435
از حدود 4 سال پیش که این کار رو شروع کردیم تا 2 ماه پیش سیاست کاری ما کاملا بصورت مستقل بود و دست ما برای قیمت گذاری بسیار بازتر ، اما متاسفانه یا خوشبختانه بدلیل افزایش زیاد سفارشات و نیاز بالای مشتریان مجبور شدیم که این تقاضای زیاد را از طریق شارژ حساب بانکیمون پاسخگو باشیم. اما سوالی که فکر میکنم خیلی از دوستان دارن اینه که چرا نرخ ما با بازار تفاوت زیادی دارد ؟!
متاسفانه بعد از سیاست تک نرخی شدن ارز که چیزی جز فریب افرادی که در جریان اوضاع واقعی نبودند نبود صرافی ها از انجام هرگونه خرید و فروش با نزخی غیر از نرخ مصوب منع شدند. در ابتدای اجرای این سیاست فروش اسکناس متوقف شد اما کماکان حواله ارزی را با اختلاف فاحش و نرخ بازار آزاد انجام میدادند اما پس از 2 هفته همین حواله رو هم از انجامش خودداری کردند. متاسفانه خیلی از افراد عامی جامعه فکر میکردند بعد از اجرای این قانون نرخ دلار به نرخ مصوب بانک مرکزی کاهش خواهد یافت اما اگر خبرها را دنبال میکردند و ریز می شدند میدیدند که رئیس بانک مرکزی در میان صحبت ها ذکر کرده بود که :
محمود بهمنی گفت: با تاکید بر اینکه ارز برای مسافران ، دانشجویان و بیماران با یک نرخ مناسب عرضه میشود افزود: با این تصمیم دیگر نیازی نیست افراد ارز را با نرخ بالا در بازار ارز تهیه کنند
مگر آنکه بخواهند ارز را ذخیره کنند و دولت برای ذخیره کردن ارز نمیدهد.
همین جمله ای که خیلی ها از آن گذرا عبور کردند یعنی اینکه این قیمت دلار فقط برای مسافران ، دانشجویان خارج از کشور و بیماران آن هم بصورت محدود و یکبار در سال و گروه بعدی برای بازرگانان ( واردات کالاهای اساسی بدون محدودیت و برای کالاهای دیگر با محدودیت و دردسر زیاد ) . غیر از این دو گروه بقیه باید ارز را به همان نرخ آزاد تهیه کنند که فکر کنم متوجه شده باشید که ماها هم شامل همین بقیه می شویم ! ولی خیلی ها به خیال خام خودشون فکر میکنند که ما داریم ارز 1236 تومانی را 2050 تومان میفروشیم و حرام خوریم یا ... نکته دیگر در رابطه با اختلاف نرخ ما با دلار اسکناس و یا به عبارتی نرخ سایت مثقال! خیلی از دوستان تماس میگرفتن که آقا نرخ مثقال این است شما چرا دارید مثلا 100 تومان یا گاها 200 تومان بالاتر از آن می دهید. جهت اطلاع باید عرض کنم که مبنای تعیین نرخ ما به شرایط زیادی بستگی دارد و معیار ما بازار اصلی دلار است و نه مثقال. البته نرخ مثقال تا 2 ماه پیش معتبر بود ولی پس از جریاناتی که اتفاق افتاد نرخ آن در اکثر اوقات واقعی نیست. اما در رابطه با اختلاف نرخ دلار ما با نرخ اسکناس. اگر فرض کنیم روز پنج شنبه نرخ دلار اسکناس به 1950 تومان در بازار تهران رسید همیشه حواله دلار بین 30 تا 60 تومان بسته به صرافی از نرخ دلار اسکناس بالاتر است جدای از کارمزدی که جهت انجام حواله اخذ میشود. از طرفی حساب بانکی ما در امارات و دلاری هست. اما متاسفانه کارت اعتباری ما به درهم هستش. بانکی که ما در آن حساب داریم بابت هر 1 دلار 60 تومان فی میگیرد جهت تغییر نرخ دلار به درهم. حالا اگر با یک حساب سرانگشتی خودتان نرخ دلار حواله را با کارمزدی که بانک امارات میگیرد جمع بزنید ( جدای از هزینه های جانبی که ما برای حساب بانکی و یا هزینه های انتقال میپردازیم ) فکر کنم بتوانید دلیل این اختلاف را متوجه شوید و کمتر ما رو مورد لطف خودتون قرار بدید.
خدا رو شکر بنده جواب صداقت و درستی کارم رو از مشتریان واقعی گرفتم و به همین خاطر هست که این حجم بالای تقاضا به سمت ما اومده. ما مشتریانی داریم که در ماه بیش از 10 هزار دلار خرید میزنن و همیشه هم رضایت خودشون رو اعلام کردن. طی این دوره 4 ساله اولین چیزی که برای من مهم بوده اول سود مشتری بوده بعد خودم. بارها شده به دوستانی که خرید دلار داشتن گفتم اگر میدونید این نرخ برای شما بالا هست بگردید افراد معتبر دیگری که میتوانند نرخ پایین تری بدهند را ازشون خرید کنید و یا خودم بارها سایر همکاران رو بهشون معرفی کردم در صورتی که بعید میدونم در این فضای آلوده کسی چنین کاری بکنه. طی این 4 سال حتی یکبار سابقه نداشته پرداخت کسی برگشت بخوره یا یک قرون از کسی کم و زیاد بشه. اون کسی که بخودش اجازه میده به بنده تهمت حروم خوری بزنه بهتره بدونه بنده اگر حلال حروم سرم نمیشد این اعتماد رو در این بازاری که اکثریت افراد دارن با ترس از لیمیت شدن یا بسته شدن اکانت یا افرادی که از هر جایی براشون دلار میاد کسب نمیکردم. همچنین یک پیشنهاد دارم برای دوستی که خوشحالی خودش رو از *** شدن سایت اعلام کرده بود و .... به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم در کاری که هنوز تخصصی در آن ندارید وارد نشوید. شما که هنوز نمی دانید چطور در ریسلرکلاب میشود نمایندگی گرفت و به گفته خودتان آماتور تشریف دارید ادعای گرفتن نمایندگی برای سایرین کمی جای سوال دارد.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازStarSoheil به دلیل پست مفید
.K.H.A., 30tGame, aghdaee, AhriMAN_7211, ali2k, Amir.Mansoury, amirizadi, Dante, Fracture, hasun, HugeServer, HyperServer, kami1, kamkar, khaf_0, masooumi, mohsen1, mohsengham, mr.Alireza, nima17701, nimo0ol, NovinServer, om!d-D, P30Tools, saber69, saeed25, sajad2745, samansystems, shivahost, smartieuser, stchost, trueenzo, vahidmom, vps-baran.ir
-
February 17th, 2012 16:46
# ADS
-
February 17th, 2012, 17:04
عضو انجمن
پاسخ : شفاف سازی پیرامون Payment24
سلام خدمت شما دوست عزیز
"خیلی ها به خیال خام خودشون فکر میکنند که ما داریم ارز 1236 تومانی را 2050 تومان میفروشیم و حرام خوریم یا ... نکته دیگر در رابطه با اختلاف نرخ ما با دلار اسکناس و یا به عبارتی نرخ سایت مثقال! خیلی از دوستان تماس میگرفتن که آقا نرخ مثقال این است شما چرا دارید مثلا 100 تومان یا گاها 200 تومان بالاتر از آن می دهید. جهت اطلاع باید عرض کنم که مبنای تعیین نرخ ما به شرایط زیادی بستگی دارد و معیار ما بازار اصلی دلار است و نه مثقال. البته نرخ مثقال تا 2 ماه پیش معتبر بود ولی پس از جریاناتی که اتفاق افتاد نرخ آن در اکثر اوقات واقعی نیست"
چند تا سوال در این مورد دارم شاید سوال بیشتر دوستان هم باشد لطفا توضیح بدید :
1. مورد اول اینکه شما دلار رو به چه صورت وارد حساب بانکیتون می کنید؟ دولت که به قول شما اصلا حواله انجام نمیده اگرم انجام بده به قیمت دولتی هست !!!! پس ؟....
2.مگر مثقال یا سایت شما معیار هستند که می فرمایید سایت مثقال معیار بود متاسفانه به دلیل اتفاقاتی که افتاد باعث شد به این صورت اعتبار خود رو از دست بده چه اتفاقاتی به نظرتون شما هم در این اتفاقات نیستید؟ چه فرقی داره؟
-
-
February 17th, 2012, 17:06
صحبت های payment24 کاملا تایید میشه
و ایشون از همه لحاظ تایید میشوند
-
تعداد تشکر ها از30tGame به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 17:11
عضو دائم
به این مشتری های از همه جا بی خبر باید گفت آقا قبول! ولی شما برامون اسکناس دلار بیار ما هم یک هزینه ناچیز کارمزد ارسال می گیریم. بگذارید طرف بره بازار دلار بخره تا بفهمه دنیا دست کی نیست!
-
-
February 17th, 2012, 17:28
عضو انجمن
متاسفانه اوضاع ارز خیلی پیچیده شده
کسانی که ادعا میکنن دلار 1236 هست دلار تهیه کنند و به بنده با نرخ 1700 و گاها بیشتر بفروشند (از این سود بهتر میخوان :دی)
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
-
February 17th, 2012, 19:26
حدود یکسال و خورده ای است که با ایشان کار می کنم قابل اعتماد و کارشان هم درسته
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 20:45

نوشته اصلی توسط
amiry
سلام خدمت شما دوست عزیز
"خیلی ها به خیال خام خودشون فکر میکنند که ما داریم ارز 1236 تومانی را 2050 تومان میفروشیم و حرام خوریم یا ... نکته دیگر در رابطه با اختلاف نرخ ما با دلار اسکناس و یا به عبارتی نرخ سایت مثقال! خیلی از دوستان تماس میگرفتن که آقا نرخ مثقال این است شما چرا دارید مثلا 100 تومان یا گاها 200 تومان بالاتر از آن می دهید. جهت اطلاع باید عرض کنم که مبنای تعیین نرخ ما به شرایط زیادی بستگی دارد و معیار ما بازار اصلی دلار است و نه مثقال. البته نرخ مثقال تا 2 ماه پیش معتبر بود ولی پس از جریاناتی که اتفاق افتاد نرخ آن در اکثر اوقات واقعی نیست"
چند تا سوال در این مورد دارم شاید سوال بیشتر دوستان هم باشد لطفا توضیح بدید :
1. مورد اول اینکه شما دلار رو به چه صورت وارد حساب بانکیتون می کنید؟ دولت که به قول شما اصلا حواله انجام نمیده اگرم انجام بده به قیمت دولتی هست !!!! پس ؟....
2.مگر مثقال یا سایت شما معیار هستند که می فرمایید سایت مثقال معیار بود متاسفانه به دلیل اتفاقاتی که افتاد باعث شد به این صورت اعتبار خود رو از دست بده چه اتفاقاتی به نظرتون شما هم در این اتفاقات نیستید؟ چه فرقی داره؟
با سلام خدمت شما
1. ما از طریق خارج از کشور این کار رو انجام میدیم.
2. دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
طی این چند ساعتی که از پست بنده گذشته خیلی از دوستان لطف کردن و با ایمیل هاشون به ما دلگرمی دادن که همین جا هم جا داره ازشون تشکر کنم. خیلی خوبه که ما یاد بگیریم وقتی کسی برای هزینه و وقت مشتری احترام قائله بجای تخریب اون شخص در عوض حمایت کنیم. ولی متاسفانه سیستم کاری ایران این طوره که همیشه باید طرف کسی رو گرفت که از همه ارزون تر میده و اونی که نسبت به اون افراد قیمتش بالاتره میشه کلاهبردار ! دیگه کاری نداریم بعدش ممکنه چه اتفاقی بیفته. خوب یادمه چند ماه پیش که ایمیلی پیرامون اکانت پی پالمون به مشتریان زدیم صرفا جهت اینکه بیش از گذشته از کار با ما مطمئن باشن ، در کنار پیام های تبریک شاهد دریافت پیام هایی از این دست بودیم که "آقا داره کلاس میزاره" ، "داره منت میزاره" ، "داره خالی میبنده" و ... متاسفانه ماها عادت کردیم که همیشه دیدمون نسبت به گفته های همدیگه منفی باشه مگر خلافش ثابت بشه. ولی دیگه برای بنده تجربه شده که از این بعد اگر برای هر چیزی مدرک و دلیل آورده بشه هضمش برای بقیه خیلی راحت تره!
تعدادی از ایمیل هایی که از طرف کمپانی پی پال در رابطه با اون قضیه برای ما ارسال شده جهت شفاف سازی ( توجه کنید اکانت ما business نیست ، بلکه شخصی است ولی بدلیل گردش مالی بالا ... ) :
Dear ***** Shahidian,
I am emailing you as upon review of your PayPal account it came to my attention there is a decrease in your monthly sales volume for this month. I would appreciate if you would like to discuss the activity on your account and advise if this would be considered normal activity for this time of year or is this due to another reason that I can help you with.
Thank you for your time.
Yours sincerely,
Olga
Business Support Department
PayPal
Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349
Mr. Shahidian, firstly let me apologize for any inconveninece that this situation might have caused you.
May I advise for the future that your PayPal account is flagged for Business Support where account issues are dealt with a priority. If you need any assistance in the future please do not hesitate contacting me.
In case if we need contacting you by phone it will be necessary that phone number is registered on the account. Alternatively our email services are also always available.
I would like to use this opportunity to thank you for your cooperation and whish you success in your business.
Thanks for choosing PayPal.
Dear ******* Shahidian,
We would like to take this opportunity to thank you for partnering with us throughout 2011. We would also like to remind you that your Business Support Team will be here to support both you and your business throughout this holiday season.
If you need to contact us, you can do so Monday – Friday, 9:00am – 5:30pm. Our contact details are available by clicking the ‘Contact Us’ link at the bottom of any PayPal web page.
We appreciate your business and look forward to our continued partnership in 2012.
Wishing you a successful and prosperous New Year.
Yours sincerely,
PayPal Business Support
-
تعداد تشکر ها ازStarSoheil به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 21:35
عضو جدید
سهیل رو تایید میکنم
تو این مدت هم همه سعیش رو میکرد که پرداخت ها به موقع انجام بشه.
دلار هم گرون میشه تقصیر این بنده خدا نیس.
با این کارا هم دلار ارزون نمیشه.
-
تعداد تشکر ها از radium به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 23:47
عضو دائم
تجارت مطمئن و حرفه ای به از تجارت از ارزان و ناپایدار.
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2012, 02:23

نوشته اصلی توسط
StarSoheil
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده طی این مدت اصلا قصد نداشتم وارد بحث بشم ، ولی متاسفانه در این مدت خصوصا بعد از جریان تک نرخی شدن ارز به هر طریق ممکن آماج حملات افرادی قرار گرفتیم که به عمد یا از روی نداشتن آگاهی کافی از شرایط موجود ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن!!! حالا هرکس بسته به شخصیت و تربیت خانوادگیش این اعتراض رو نشون داد. یکی با انتقاد درست و دیگری با دشنام.
زمانی که 2 ماه پیش طی ایمیلی که برای همه مشتریان ارسال شد و همچنین در انجمن PersianTools هم پستش زده شد در رابطه با تحلیل بنده از آینده نرخ دلار ، خیلی ها در اون زمان جبهه گرفتند و گفتند این تحلیل ها بازار گرمی هستش و یا به مسخره گرفتن. جهت اطلاع میتونید پستهای زیر رو مطالعه کنید:
کد:
http://forum.persiantools.com/t92527-page457.html#post4184965
http://forum.persiantools.com/t92527-page458.html#post4188045
http://forum.persiantools.com/t92527-page458.html#post4189435
از حدود 4 سال پیش که این کار رو شروع کردیم تا 2 ماه پیش سیاست کاری ما کاملا بصورت مستقل بود و دست ما برای قیمت گذاری بسیار بازتر ، اما متاسفانه یا خوشبختانه بدلیل افزایش زیاد سفارشات و نیاز بالای مشتریان مجبور شدیم که این تقاضای زیاد را از طریق شارژ حساب بانکیمون پاسخگو باشیم. اما سوالی که فکر میکنم خیلی از دوستان دارن اینه که چرا نرخ ما با بازار تفاوت زیادی دارد ؟!
متاسفانه بعد از سیاست تک نرخی شدن ارز که چیزی جز فریب افرادی که در جریان اوضاع واقعی نبودند نبود صرافی ها از انجام هرگونه خرید و فروش با نزخی غیر از نرخ مصوب منع شدند. در ابتدای اجرای این سیاست فروش اسکناس متوقف شد اما کماکان حواله ارزی را با اختلاف فاحش و نرخ بازار آزاد انجام میدادند اما پس از 2 هفته همین حواله رو هم از انجامش خودداری کردند. متاسفانه خیلی از افراد عامی جامعه فکر میکردند بعد از اجرای این قانون نرخ دلار به نرخ مصوب بانک مرکزی کاهش خواهد یافت اما اگر خبرها را دنبال میکردند و ریز می شدند میدیدند که رئیس بانک مرکزی در میان صحبت ها ذکر کرده بود که :
همین جمله ای که خیلی ها از آن گذرا عبور کردند یعنی اینکه این قیمت دلار فقط برای مسافران ، دانشجویان خارج از کشور و بیماران آن هم بصورت محدود و یکبار در سال و گروه بعدی برای بازرگانان ( واردات کالاهای اساسی بدون محدودیت و برای کالاهای دیگر با محدودیت و دردسر زیاد ) . غیر از این دو گروه بقیه باید ارز را به همان نرخ آزاد تهیه کنند که فکر کنم متوجه شده باشید که ماها هم شامل همین بقیه می شویم ! ولی خیلی ها به خیال خام خودشون فکر میکنند که ما داریم ارز 1236 تومانی را 2050 تومان میفروشیم و حرام خوریم یا ... نکته دیگر در رابطه با اختلاف نرخ ما با دلار اسکناس و یا به عبارتی نرخ سایت مثقال! خیلی از دوستان تماس میگرفتن که آقا نرخ مثقال این است شما چرا دارید مثلا 100 تومان یا گاها 200 تومان بالاتر از آن می دهید. جهت اطلاع باید عرض کنم که مبنای تعیین نرخ ما به شرایط زیادی بستگی دارد و معیار ما بازار اصلی دلار است و نه مثقال. البته نرخ مثقال تا 2 ماه پیش معتبر بود ولی پس از جریاناتی که اتفاق افتاد نرخ آن در اکثر اوقات واقعی نیست. اما در رابطه با اختلاف نرخ دلار ما با نرخ اسکناس. اگر فرض کنیم روز پنج شنبه نرخ دلار اسکناس به 1950 تومان در بازار تهران رسید همیشه حواله دلار بین 30 تا 60 تومان بسته به صرافی از نرخ دلار اسکناس بالاتر است جدای از کارمزدی که جهت انجام حواله اخذ میشود. از طرفی حساب بانکی ما در امارات و دلاری هست. اما متاسفانه کارت اعتباری ما به درهم هستش. بانکی که ما در آن حساب داریم بابت هر 1 دلار 60 تومان فی میگیرد جهت تغییر نرخ دلار به درهم. حالا اگر با یک حساب سرانگشتی خودتان نرخ دلار حواله را با کارمزدی که بانک امارات میگیرد جمع بزنید ( جدای از هزینه های جانبی که ما برای حساب بانکی و یا هزینه های انتقال میپردازیم ) فکر کنم بتوانید دلیل این اختلاف را متوجه شوید و کمتر ما رو مورد لطف خودتون قرار بدید.
خدا رو شکر بنده جواب صداقت و درستی کارم رو از مشتریان واقعی گرفتم و به همین خاطر هست که این حجم بالای تقاضا به سمت ما اومده. ما مشتریانی داریم که در ماه بیش از 10 هزار دلار خرید میزنن و همیشه هم رضایت خودشون رو اعلام کردن. طی این دوره 4 ساله اولین چیزی که برای من مهم بوده اول سود مشتری بوده بعد خودم. بارها شده به دوستانی که خرید دلار داشتن گفتم اگر میدونید این نرخ برای شما بالا هست بگردید افراد معتبر دیگری که میتوانند نرخ پایین تری بدهند را ازشون خرید کنید و یا خودم بارها سایر همکاران رو بهشون معرفی کردم در صورتی که بعید میدونم در این فضای آلوده کسی چنین کاری بکنه. طی این 4 سال حتی یکبار سابقه نداشته پرداخت کسی برگشت بخوره یا یک قرون از کسی کم و زیاد بشه. اون کسی که بخودش اجازه میده به بنده تهمت حروم خوری بزنه بهتره بدونه بنده اگر حلال حروم سرم نمیشد این اعتماد رو در این بازاری که اکثریت افراد دارن با ترس از لیمیت شدن یا بسته شدن اکانت یا افرادی که از هر جایی براشون دلار میاد کسب نمیکردم. همچنین یک پیشنهاد دارم برای دوستی که خوشحالی خودش رو از *** شدن سایت اعلام کرده بود و .... به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم در کاری که هنوز تخصصی در آن ندارید وارد نشوید. شما که هنوز نمی دانید چطور در ریسلرکلاب میشود نمایندگی گرفت و به گفته خودتان آماتور تشریف دارید ادعای گرفتن نمایندگی برای سایرین کمی جای سوال دارد.
موفق باشید
من به عنوان یه کاربر میتونم به تمام حرفاتون جواب بدم به شرطی که یکی از مدیرا شخصا بیاد اینجا و بگه من رو بن نمیکنه چون دلیلی نداره تا یکی حرف راست زد بیان سریع بنش کنن
همون جور که دلیلی نداشت تاپیکی که گفته شده بود سایتتون .... شده رو پاک کنن
مدیرا این تضمین رو میدن؟؟؟
ویرایش توسط m.Amin : February 18th, 2012 در ساعت 02:28
-