-
February 16th, 2012, 16:32
پاسخ : درخواست هاست يك گيگ با سرعت بسيار بالا
سلام در خدمتیم
سرعت بسیار بالا میتونین مشخصات سرور لینوکس ما را هم ببینین از اینجا کاکو هاست : کیفیت اتفاقی نیست ببینین همچنین پلن ها
سایت خودمون هم رو این سرور هست میتونین مشاهده کنین سرعت سایتمونو
[L-1000 ]
1000 مگابایت فضای وب
پهنای باند : نامحدود
بقیه امکانات : نامحدود
cPanel 11
پشتیبانی از : JSP/Rubu On Rail/Tomcat
امکان استفاده از ورژن دلخواه PHP (به زودی)
هزینه سالانه : 19.900 تومان
تومان
» سفارش
-
-
February 16th, 2012 16:32
# ADS
-
February 16th, 2012, 16:35

نوشته اصلی توسط
php.source
پر سرعت با این قیمت؟
Afagh Group
با این قیمت میتونید فقط یک ماه از سرعت واقعی لذت ببرید.
موفق باشید
عزيز يعني هر جا گرونتر باشه يعني سرويسش عاليه؟
الان قيمت سرويس هاي شما از خيلي هاستينگ هاي معروف و بزرگ هم بيشتره يعني سرويس هاي شما بهتره از همه؟
-
تعداد تشکر ها از pouriababaei به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 16:55
نصف این افراد که آفر دادن شخصی هستند. یعنی هیچ تضمینی برای پشتیبانی یک ساله شما نیست.
اما شما فرض کن این آقا که یک هاست 1 گیگ رو میده 15-16 تومان در سال. بنظرت معقوله؟(ماهانه 3 تا 1 ساله بده پول 1ماه لایسنس سی پنلش در میاد) اگه فروشش عالی باشه پس سرورش پر از یوزر هست در نتیجه کیفیتش پایین خواهد بود.
اگه هم فروش نداشته باشه بعد 2-3 ماه پول توجیبیش تموم میشه و سرور کنسل میکنه. اونوقت شمایی که میای تو انجمن و میگی من هیچی برام مهم نیست فقط بک آپ می خوام.
گرونی هم هیچوقت ملاک کیفیت سرور نیست.
ما هم قیمت رو برحسب کیفیت و خرج و مخارج شرکت ارایه میدیم. چون کارمون هست و قرار نیست فقط یک سرگرمی داشته باشیم
-
-
February 16th, 2012, 16:59
عضو دائم
نصف این افراد که آفر دادن شخصی هستند. یعنی هیچ تضمینی برای پشتیبانی یک ساله شما نیست.
اما شما فرض کن این آقا که یک هاست 1 گیگ رو میده 15-16 تومان در سال. بنظرت معقوله؟(ماهانه 3 تا 1 ساله بده پول 1ماه لایسنس سی پنلش در میاد) اگه فروشش عالی باشه پس سرورش پر از یوزر هست در نتیجه کیفیتش پایین خواهد بود.
اگه هم فروش نداشته باشه بعد 2-3 ماه پول توجیبیش تموم میشه و سرور کنسل میکنه. اونوقت شمایی که میای تو انجمن و میگی من هیچی برام مهم نیست فقط بک آپ می خوام.
ما هم قیمت رو برحسب کیفیت و خرج و مخارج شرکت ارایه میدیم. چون کارمون هست و قرار نیست فقط یک سرگرمی داشته باشیم
هر کسی یه سیاسیتی داره
حتما قرار نیست طرف یه دونه سرور داشته باشه که میتونه 5 تا سرور داشته باشه بعد حساب کنی میبینی حله
در ضمن دوست عزیزم بهتر نیست به جای خراب کردنه باقی به ما و مشتری از خودتون و قابلیت هاتون بگید؟
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 17:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
php.source
حرفای این دوستمون تایید میشه.اما بستگی به سیاست کاری هر سرویس دهنده داره....همیشه هم اینطور نیست....ما سرویس هایی ارزان رو اضافه کردیم که ضمن قیمت بسیار مناسبشون کیفیت خوبی دارند...
در مورد درخواست استتارتر هم ما میتونیم از پکیج های ارزان روز وب در ختیارتون قرار بدیم....قیمت بسیار عالیه و کیفیت هم خوب...مناسب کار شما هم هست..یک گیگ 20 تومان سالیانه
هاست لینوکس ارزان | روز وب.کام
اگر هم مصرف منابعتون بالاتره پکیج های حرفه ای روز وب بسیار مناسب خواهد بود.:
جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام
بسته یک گیگ ویژه رو به شما پیشنهاد میکنم از استاندارد ها: + دامنه رایگان + لایت اسپید: سالیانه 35 تومان
مایل بودید با ما در تماس باشید...فقط از طریق سایت..اینجا کم سر میزنیم
-
-
February 16th, 2012, 17:18

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
هر کسی یه سیاسیتی داره
حتما قرار نیست طرف یه دونه سرور داشته باشه که میتونه 5 تا سرور داشته باشه بعد حساب کنی میبینی حله
در ضمن دوست عزیزم بهتر نیست به جای خراب کردنه باقی به ما و مشتری از خودتون و قابلیت هاتون بگید؟
با تشکر
من قصد تخریب کسی رو ندارم.
با 10 تا سرور با این قیمت هم نمیشه به سود رسید. اون برای میزبان های خارجی هستند که هر کاربر 1 الی 2 صفحه html قرار میده. نه ایرانی که سایت و میزاره تو سایت های رفرش تا آماراش زیاد نشون داده بشه
به هر حال هم برای شما و هم برای کاربر pouriababaei آرزو موفقیت میکنم.
-
تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 17:23
عضو انجمن
هاست 1 گیگ با تکنولوژی ابری و کیفیت بالا به صورت سالایانه 28 هزار تومان به صورت فروش ویژه داریم
تا مدت محدودی این قیمت هست و سپس به قیمت اصلی بر می گردد
پهنای باند و سایر امکانات نامحدود هستند و بک آپ روزانه و هفتگی گرفته می شود
لینک خرید : rapidnet.ir/client/cart.php
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
February 16th, 2012, 17:32
عضو انجمن
دیتاارقام (شرکت داده ارقام پارس)
شرکت معتبر و ثبت شده
ارائه خدمات میزبانی وب معمولی و حرفه ایی
امکان عقد قرار داد رسمی
امکان ارائه فاکتور الکترونیکی
بک آپ منظم برروی سرور جدا
از اینکه میزبان شما باشیم خرسند خواهیم بود
با ما در تماس باشید
02144461577
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
-
February 16th, 2012, 17:54

نوشته اصلی توسط
php.source
من قصد تخریب کسی رو ندارم.
با 10 تا سرور با این قیمت هم نمیشه به سود رسید. اون برای میزبان های خارجی هستند که هر کاربر 1 الی 2 صفحه html قرار میده. نه ایرانی که سایت و میزاره تو سایت های رفرش تا آماراش زیاد نشون داده بشه
به هر حال هم برای شما و هم برای کاربر pouriababaei آرزو موفقیت میکنم.
ممنون ازتون من هم قصد جسارت نداشتم
آخه همه ميان آفر ميدن همين جور و هيچ كس هم كه نميگه ماست من ترشه نميدونم واقعا چي كار كنم
-
-
February 16th, 2012, 17:54

نوشته اصلی توسط
php.source
هر کسی یه سیاستی داره
مثلا نظر ما اینه که : سود در فروش زیاد هست نه در گرون فروشی !!!!!!!
در ضمن راه های زیادی هست که میشه از یه سرور اختصاصی استفاده کرد تا هزینه سرور در بیاد و اصلا هزینه واسه فضای سروت که به هاستینگت اختصاص دادی نیوفته اگه یه خورده شمه اقتصادی داشته باشه میتونین شما هم اینکارو بکنین !!!!!!!
ویرایش توسط sheitonakshirazi : February 16th, 2012 در ساعت 18:05
-