-
February 15th, 2012, 11:58
فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
با سلام
بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
ویرایش توسط itjavani : February 15th, 2012 در ساعت 19:23
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 11:58
# ADS
-
February 15th, 2012, 20:07
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

نوشته اصلی توسط
diges
من خرید نکردم تازه می خوام سفارش بدم .
راهش الان یکی از بچه ها پیام خصوصی زد

آموزش نصب میکروتیک در wht قرار بدم بزودی...

کاری بس نیکو!
-
-
February 15th, 2012, 20:31
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
سلام
سرور 24 گیگابایت با پورت گیگابیت موجود هست؟
پهنای باند هر ترابایت یک پوند؟!خیلی ارزون هست.
-
تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 20:32
وضعیت دیتاسنتر نسبت به تورنت و اسپم و ویندوز کرک شده چطوره؟
-
تعداد تشکر ها از softsky به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 21:08

نوشته اصلی توسط
P30Tools
سلام
سرور 24 گیگابایت با پورت گیگابیت موجود هست؟
پهنای باند هر ترابایت یک پوند؟!خیلی ارزون هست.
نه متاسفانه فروش رفت

نوشته اصلی توسط
softsky
وضعیت دیتاسنتر نسبت به تورنت و اسپم و ویندوز کرک شده چطوره؟
به غیر از ابیوز پورت اسکن و دیداس و موارد مشکلات کانفیگ شبکه که از سمت دیتاسنتر میاد بقیه ابیوزها مستقیما برای ما ارسال میشوند! منتها در حالت کلی میزان حساسیت به ابیوز بالاست
اسپم هم که کلا همه جا ممنوعه!
-
-
February 15th, 2012, 23:07
OVH 24G با 8 تا IP چند در میاد واسمون با تخفیف ؟
-
تعداد تشکر ها از matin0171 به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 23:45
سلام من تا بحال سرو اختصاصی نداشتم و شنایی نداشتم همیشه وی پی اس میخریدم که همیشه مشکل افت سرعت داشتم توی اکثر خرید ها برای وی پی اس من میخوام سرعت دانلود و اپلود ثابت باشه همیشه و متغیر نباشه همین 12 مگابایت در ثانیه بعد میخوام از ovh فرانسه باشه فقط با سیستم عامل لینوکس مشکل دارم میشه ویندوز سرور 2008 نصب کنید البته کرک شده چون بخوام اصل باشه هزینه سرور میره بالاتر بعد پشتیبانی به چه صورته مشکلی پیش اومد برام حل میکنید من پلن اول رو میخوام فقط برای دانلود و آپلود تورنت های خصوصی فقط خصوصی عمومی اصلا استفاده نمیکنم منظورم تورنت هایی هست که باید با دعوت نامه وارد ترکر شد و همه بهشون دسترسی ندارن.
-
تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 23:50

نوشته اصلی توسط
ironman2
سلام من تا بحال سرو اختصاصی نداشتم و شنایی نداشتم همیشه وی پی اس میخریدم که همیشه مشکل افت سرعت داشتم توی اکثر خرید ها برای وی پی اس من میخوام سرعت دانلود و اپلود ثابت باشه همیشه و متغیر نباشه همین 12 مگابایت در ثانیه بعد میخوام از ovh فرانسه باشه فقط با سیستم عامل لینوکس مشکل دارم میشه ویندوز سرور 2008 نصب کنید البته کرک شده چون بخوام اصل باشه هزینه سرور میره بالاتر بعد پشتیبانی به چه صورته مشکلی پیش اومد برام حل میکنید من پلن اول رو میخوام فقط برای دانلود و آپلود تورنت های خصوصی فقط خصوصی عمومی اصلا استفاده نمیکنم منظورم تورنت هایی هست که باید با دعوت نامه وارد ترکر شد و همه بهشون دسترسی ندارن.
سلام
سرور پلن 2g رو میتونم با 2008 اورجینال ماهیانه 23 پوند تقدیم کنم!به نرخ امروز 72450 تومان!
امکان نصب ویندوز کرک نیست
-
-
February 15th, 2012, 23:57
من الان واریز کنم چقدر طول میکشه تا تحویل بدید بعد اگر لینوکس بگیرم سی پنل رایگان نصب میشه یا هزینه جداگانه داره بعد لطفا قید کنم کدام مسخه از ویندوز سرور 2008 هست با تشکر من حتما این سرویس رو میخوام فقط کانفیگ سرور با شماست .
-
تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 00:00
تحویل 1 الی سه روز کاری است
نصب سی پنل رایگان است منتها تمامی سرویس های ما سلف منیج هست
هر کار اضافه شامل هزینه خواهد بود.
Windows 2008 SP1 WebEdition
-
-
February 16th, 2012, 00:01
عضو انجمن
با سلام ایا امکان نصب vmware هست
ایا از طریق vmware میشه ویندوز کراک نصب کرد
هزینه پک اموزشی نصب میروتیک روی سرور را اگه میشه بگید
ممنون میشم
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام :
https://telegram.me/saeed0pc1
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید