فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
یعنی تو این کشور هیجا نیست شبکه یا طراحی وب ذرس بده و مدرک معتبر هم بده؟!؟؟؟؟؟؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
مدرک میدن ؟
معتبره؟
داداش میتونی بخری تو پرشین تولز یکی بود 1 میلیون میفروخت مدرک کامپیوتر
از سایت درسنامه هم میتونی بگیری .
حتما بهش سر بزن
ساده نشی بری مدرک بخری پس فردا بفهمن قلابی هست یا ... دردسر واست درست بشه! من خودم 3 تا مدرک از مجتمع فنی تهران دارم ولی هنوز MCITP کامل نشده اگر بخوای میتونم بهم بدمشون ولی فکر نکنم به درد بخوره! مهر خودشون هم خورده اگر قبول کردن بهم اطلاع بده واست پستش میکنم در ضمن فکر کنم الان مدرک Active Directory رو دم دست داشته باشم بگردم پیداشون میکنم ببین به درد خورد بهم اطلاع بده.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دوستان نمیتونم کلک بزنم ...باید مدرک معتبر از خودم داشته باشم نشون بدم ..امکان انتقال هم نی!!!
پس لطفا راهنمایی بفرمایید کجا میتونم ی مدرک علمی معتبر بگیرم ....یعنی دوره شو بگذرونم بعد با امتحان یا بی امتحان بهم مدرک بدن!!!
فنی تهران چطوره؟؟؟؟؟
دوستان اینهه راه گفتن. مجتمع فنی تهران هم خب معلومه که معتبره. پس دیگه دنبال چی هستید؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
میخام نظر دوستان رو هم داشته باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)