-
February 15th, 2012, 11:58
فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
با سلام
بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
ویرایش توسط itjavani : February 15th, 2012 در ساعت 19:23
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 11:58
# ADS
-
February 15th, 2012, 15:45
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

نوشته اصلی توسط
faranetwork
1- اینجا تاپیک فروش آقای مسعودی هست
2- شما مشتری ما نیستین که اثبات کنم
3- اونایی که مشتری ما بودن اثبات شده به 2 نفر تاحالا پورت 2 هم دادیم!!
4- در پیام خصوصی سوالی داری بفرمایین
5- آقای مسعودی ببخشید دخالت کردیم توی تاپیک
من بازم از آقای مسعودی عذر خواهی میکنم و از مدیریت درخواست دارم پست ها اخیر رو پاک کنند.
شما اگر پورت 2 داده بودید هزار بار توی تاپیک اعلام کرده بودید که مشتری جذب کنید طبق شناختی که از شما دارم...!
پس خواهشن دست به عوام فریبی نزنید چون همونطوری که پیگیر هستیم مشکلات بیشتری برای خودتون بوجود میارید.
از مدیریت تقاضا دارم پست اخیر بنده رو در تاپیک حذف کنند چون نقض قوانین هست.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازfarzadho به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 17:58
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
سوال کوچیک من الان 4 تا آی پی بگیرم هر 4 آی پی قابل استفاده هست ؟ تحویل چند ساعت هست ؟ تحویل آی پی با سرور هم زمان هست ؟
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 18:13

نوشته اصلی توسط
diges
سوال کوچیک من الان 4 تا آی پی بگیرم هر 4 آی پی قابل استفاده هست ؟ تحویل چند ساعت هست ؟ تحویل آی پی با سرور هم زمان هست ؟
سلام
خیر 2 عدد ای پی قابل استفاده خواهد بود
تحویل یک روز الی 3روز کاری !
تحویل ای پی بعد از تحویل سرور هست مسلما!
-
-
February 15th, 2012, 18:21
سلام
چرا برای نصب میکرونک 5000 تومان هزینه میگیرید؟
ایا امکان نصب ان توسط خود ما نیست؟؟!!!
-
تعداد تشکر ها از softsky به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 19:23

نوشته اصلی توسط
softsky
سلام
چرا برای نصب میکرونک 5000 تومان هزینه میگیرید؟
ایا امکان نصب ان توسط خود ما نیست؟؟!!!
سلام
شما باید وی پی اس هارو بر اساس مک بسازید! در ویندوز و لینوکس به راحتی میشه به سرور پینگ داد! به میکروتیک هم کمتر کسی یاد داره! یکمی هم دردسر داره! کاربر اگر بخواد ما واسش نصب میکنیم و هزینه مونو میگیریم!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
پلن 24Gb GBit موجود نیست! فروش رفت!
-
-
February 15th, 2012, 19:33
روی سایت می گه آماده سازی حداکثر هفت ساعت شما چطوری می گید یک الی سه روز کاری
-
-
February 15th, 2012, 19:35

نوشته اصلی توسط
diges
روی سایت می گه آماده سازی حداکثر هفت ساعت شما چطوری می گید یک الی سه روز کاری

من 7 ساعت نمیبینم! فکرکنم 7روز منظورتونه؟!
-
-
February 15th, 2012, 19:38
-
-
February 15th, 2012, 19:43

نوشته اصلی توسط
diges
آره فرانسوی می شه 7 روز

امکانش نیست هزینه بگرید مثال 10 هزار تومان یه آموزشی pdf و یا تصویری بدید برای نصب میکروتیک

شما بعد از خرید متوجه میشید که 7روزه یا حداکثر سه روز! بیش از سه روز شد بفرمایید هزینه تون رو پس بگیرید!
برای آموزش هم امکان پذیر هست ولی قیمت خیلی بیشتر از اون میزانی هست که شما قید کردید!
-
-
February 15th, 2012, 19:51
-