-
February 13th, 2012, 01:17
پاسخ : هاست محدود یا نامحدود؟
هیچکدام از هاست ها در هیچ زمانی نامحدود نخواهند بود و لفظ بهتر برای آنها هاست های قابل توسعه است.
تنها تفاوتی هم با هاست های محدود دارند اکقرا در پهنای باند و یکسری امکانات جزیی تر هستند و برای افراد تازه کار و کسانی که کار ساده دارند اصولا تفاوتی ندارد.
تنها نکته ایی که در خرید هاست باید به آن توجه داشته باشید اعتبار و تعهد شرکت سرویس دهنده است. این موضوضع از همه چیز مهمتر است.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از jazebeh به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2012 01:17
# ADS
-
February 14th, 2012, 00:46
با سپاس از همه . مشکل من بر سر کیفیت هاست است. برای بهتر روشن شدن موضوع یک مثال میزنم :
اگر بر روی یک سرور 150 هاست 5 گیگی وجود داشته باشه و روی یک سرور دیگر 10 هاست نامحدود ، مطمئنا کیفیت هاست نامحدود بالاتر است. و یا نه هاست نامحدود از فصای share استفاده میکنن.
ممنون از راهنمایینون.
ویرایش توسط mr_map : February 14th, 2012 در ساعت 12:30
-
-
February 15th, 2012, 16:31
-
-
February 15th, 2012, 16:33
عضو انجمن
بستگی داره که شما بخواهید چقدر فایل آپلود کنید و همچنین شرایط و قوانین شرکتی که میخواهید از آن خرید کنید را بپرسید .
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
-
-
February 15th, 2012, 16:54
عضو انجمن
اغلب تو ایران هاست نامحدود رو با فایل هاستینگ یا سرور مجازی و سرور اختصاصی اشتباه می گیرند و فراموش می کنند که نمیشه از هاست نامحدود مثل فایل هاستینگ و سرور مجازی و سرور اختصاصی کار کشید:دی
-
-
February 15th, 2012, 22:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اغلب تو ایران هاست نامحدود رو با فایل هاستینگ یا سرور مجازی و سرور اختصاصی اشتباه می گیرند و فراموش می کنند که نمیشه از هاست نامحدود مثل فایل هاستینگ و سرور مجازی و سرور اختصاصی کار کشید:دی
بله متاسفانه این مشکل خیلی وجود داره ! باید بدونیم که هاست نامحدود هم یک هاست اشتراکی هست و همان قوانین در مورد این هاست نیز در نظر گرفته میشود
میزبانی وب سرورپارس
-
تعداد تشکر ها ازserverpars به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 23:30
با سپاس از شما
من حداکثر 4 گیگ فضا لازم دارم ولی مشکلم با کیفیت هاست است و اینکه 500 تا سایت را روی یک سرور هاست نکرده باشن 
ولی به نظرم اگه نامحدود بگیرم شاید اینجوری نباشه.
-
-
February 16th, 2012, 00:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr_map
با سپاس از شما
من حداکثر 4 گیگ فضا لازم دارم ولی مشکلم با کیفیت هاست است و اینکه 500 تا سایت را روی یک سرور هاست نکرده باشن

ولی به نظرم اگه نامحدود بگیرم شاید اینجوری نباشه.
الان شما برای چه سایتی 4 گیگ فضا نیاز دارید و انتظار دارید یک هاست اشتراکی بهتون سرویس بده!؟ واقعا می خوام بدونم کاربرد چه سایتی 4 گیگ هست؟
-
-
February 16th, 2012, 00:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
الان شما برای چه سایتی 4 گیگ فضا نیاز دارید و انتظار دارید یک هاست اشتراکی بهتون سرویس بده!؟ واقعا می خوام بدونم کاربرد چه سایتی 4 گیگ هست؟
4 گیگ چیزی نیست که ! میشه یک سایت با ایمیل ها و چند تا فایل به سادگی به 4 گیگ و یا بیشتر برسه و دقیقا هاست نامحدود برای همین سایت ها ایجاد شده
میزبانی وب سرورپارس
-
-
February 16th, 2012, 00:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverpars
4 گیگ چیزی نیست که ! میشه یک سایت با ایمیل ها و چند تا فایل به سادگی به 4 گیگ و یا بیشتر برسه و دقیقا هاست نامحدود برای همین سایت ها ایجاد شده
نمونه؟
-