نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سوال راجع به ذخیره اطلاعات از یک سرور بر روی یک سرور دیگه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : سوال راجع به ذخیره اطلاعات از یک سرور بر روی یک سرور دیگه

نقل قول نوشته اصلی توسط tsonade نمایش پست ها
    سلام
    من می خواستم یک سرور اختصاصی بگیرم و می خواستم راجع به این موضوع با دیتاسنتر صحبت کنم
    از اونجایی که خود من مدتی webmaster بودم و با مشکل هایی روبرو شده ام تصمیم دارم سروری بگیرم که چنین مشکلی هایی برای کاربران من پیش نیاره
    اطلاعاتی که من دارم پیرامون sql server 2005 است
    تکنولژی که به miroring مشهور است
    یعنی دو سیستم برای پایداری سرور قرار میگیرند و هر کدوم خراب بشه سیستم دوم با کمترین وقت ممکن شروع به کار می کنه
    یعنی ما دو سرور داریم که منعکس کننده همدیگر هستند
    حالا می خوام بدونم تکنولژی های کم خرج تری هم هست که باعث جلوگیری از خراب شدن اطلاعات بشه ؟
    یعنی حداقل بر روی اون اطلاعات به صورت backup ذحیره بشه یا هر چیزه دیگه ای ؟

تشکر ...
    خیلی از دوستان رو دیدم که حتی یک سرور جداگانه تهیه کردند و فقط بک آپ ها رو روش نگهداری کردند
    اما از شانس (بد یا ....) بهترین فروشنده ها هم ناگهان یک مشکل کوچیک براشون پیش امده و کل بک آپ ها پریده
    ضمن این که هیچ فروشنده ای مسئولیت اطلاعات از دست رفته شما رو بر عهده نداره
    نمیدونم حجم فعالیت سایت شما تا چه میزان بالاست و با چه جور فایل هایی سر و کار دارید
    اما راه حلی که به نظرم کم هزینه ترین و قطعی ترین راه هست اقدام به روش سنتی و سخت هست
    اون هم این که یک فول بک آپ بگیرید با هر سختی که شده دانلود کنید و یک جای امن نگهداری کنید
    از اون پس هر فایلی که خواستید آپلود کنید اول یک نسخه رو به فول بک آپ (روی هارد خودتون )اضافه کنید و بعد آپلودش کنید
    بانک اطلاعاتی هم که بک آپ گرفتن ازش کار سختی نیست
    نتیجه این میشه که من سایتم چند وقت پیش کامل به فنا رفت که یک آرشیو تقریبا 4ساله توش بود
    اما از اطلاعات سایت روی دی وی دی فلش مموری هارد دیسک شخصی خودم و یکی دیگر از دوستان بک آپ داشتم که در عرض چند ثانیه و با نهایت آرامش بازگردانی کردم
    شاید کل مراحل الان به نظر شما سخت و خسته کننده بیاد اما وقتی خدایی نکرده یک اتفاق بد بیوفته از تحمل این سختی ها لذت میبرید و یک لبخد رضایت بر لبانتون میشینه
    برای زحمات و اطلاعات سایتی که واسش خون دل خوردید به هیچ عنوان به هیچ کسی و چیزی جز روش های سنتی اعتماد نکنید

2. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)