اون دوستانی که فرمودند ما مبلغ فلان تومان پرداخت میکنیم ، لطف بفرمایند زودتر پرداخت بزنن ، تا کارا سریعتر پیش بره لطفا. من که حقیقتا دیگه دوم نمیشه حتی به تلفنم نگاه کنم. چه برسه به اینکه جواب بدم.
اون دوستانی که فرمودند ما مبلغ فلان تومان پرداخت میکنیم ، لطف بفرمایند زودتر پرداخت بزنن ، تا کارا سریعتر پیش بره لطفا. من که حقیقتا دیگه دوم نمیشه حتی به تلفنم نگاه کنم. چه برسه به اینکه جواب بدم.
شماره حساب(شبا) دريافت كننده وجه معتبر نيست.
آقا یه شماره حساب ملت بده
بحث سوسول بازی نیست دلم نمیخواد شل بگیرم که صفت بخورم اومدیم و همه داستان سیا بازی بود من اون رو میگیرم میزنم مشکلیم نیستاین سوسول بازی های چیه؟ شما که بچه شهر هستی. سایت داری . تلفن ثابت داری. خط ایرانسل داری. سرویس پیامک هم داری. و خیلی کارای دیگه میکنی. هنوز نمیدونی که معتبر ترین سند ممکنه توی کشور ما حواله های بانکی هستند.
در ضمن asp , php هم طراحی میکنی. :دی
بزن بره دیگه چقدر سوسول بازی در میارین. منم 2 روز پیش پرداخت زده بودم. حالا که چی؟ دوباره زدم تا کار خودم راه بیافته
سلام
طبق سفارش tizparvaz مبلغ 200 میتونم بدم جناب موسوی
اما کی برگشت میزنی موسوی ؟
زمانی که 200 رو برمیگردونی + شماره کارتت رو برای من اس ام اس کن شمارم رو که داری نداشتی همه 90% انجمن شمارم رو دارن
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوستان عزیز،
من یکی از یوزر هایی هستم که از یکی از شماها سرور گرفتم.
من مکانیکی بلد نیستم، برای همین، هیچوقت ماشین کسی رو تعمیر نمی کنم، چون ممکنه وسط سفر، ماشینش مشکل پیدا کنه و بره ته دره.
آقا جون، یه کاری رو نمیتونی انجام بدی، از اول بگو نمی تونم. انجام نده. وقتی یه کاری رو قبول می کنی، مسئولیت داری.
سرور من شخصی بود، الان دو روزه خوابه، هیچ مشکلی نیست، ولی اگر استفاده جدی ازش می کردم چطور؟
برای بعضی از دوستان شاید این یه جور تفریح باشه، ولی برای من این کار جدیه! شغلمه! وقتی برای مشتری سایت می زنم، 1 روز سایتش نیاد بالا، آبروریزی می شه.
متشکرم از همتون. این تاپیک رو باید طلا گرفت.
همین الان باید یه لیست در بیارم از کسایی که تو این تاپیک هستند و در این داستان درگیرند تا برای ماه بعد که خواستم سرورم رو عوض کنم، حواسم باشه کیا بودن.
این افرادی که همینجوری زدن 500 300 کجا هستن پس ؟ فقط بلدن حرف بزنن؟
pishtazweb با دوست عزیز صحبت شد و مستر کارت رو جور کردن.
دوستان باید الان پول رو جور کنیم.
من فقط همین شماره حساب ملی رو دارم. سیاه بازی هم نیست.
محمد جان وعده مرگ ساحاب! پخ کن شمارتو تا با هم صحبت کنیم.
گوشی که شمارت روش بود رو ازم دوزدیدن.این ماه نمیدونم من چه خطایی کردم که باید این طور تاوان پس بدم.
او حواله که زدم از طریق دوستان همین انجمن پای بشه پوله همه برگشت میخوره.
با ارزش پوزش من یادم نیست آخرین بار کی خوابیدم. اگر دوستان اجازه بدن برم به چرتی بزنم. آقای موسوی ، دوست عزیز اگر کاری ازم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم. شمارم رو هم که دارید دیگه. شب بخیر همگی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)