نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps نمایش پست ها
این نمونه ای پهنای باند ایشون همین الان گرفتم بر روی سرور سوییس ،که تا 15 مگابایت در ثانیه هم اور میشد

67628785206966973309.jpg

اینم نمونه ای از اپتایم ایشون که 100% هستش :

22222146485798532319.jpg
ممنون از لطف شما.. جز وظیفه چیزی نبوده
خوشحالم که راضی بودید از سرویس و ان شا الله بتونیم به همین روند ادامه بدیم.

در مورد پورت هم عرض شود که پورت وی پی اس ها به صورت پیشفرض برای جلوگیری از افت کیفیت برای سرویس دیگر کاربران ، بر روی 80 مگابیت گارانتی و تا 100 مگابیت Burstable هست... پس نهایتا شما بتونید از 100 مگابیت استفاده کنید... که این نتیجه حاصل شده
موفق باشید

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط electro نمایش پست ها
. سلام. میشه بگید پهنای باند شما واقعا اوکی هستش یا نه؟ من میخوام 512 از شما بگیرم همه چیزش مخصوصا قیمت مناسبش واقعا عالیه . پهنای باند واسه من خیلی مهم هستش. لطفا یه توضیح کوچیک بدید. ممنون
سلام.
تصویر نمونه ای یکی از کاربران لطف گردن و قرار دادن از یک سرور مجازی (که توضیح داده شده پورت محدود هست برای جلوگیری از افت کیفیت سرویس های دیگه...)
در هر صورت ما در شلوغ ترین ساعات 80 مگابیت بر ثانیه پورت گارانتی به کلیه ی وی پی اس ها تحویل میدیم که تا 1 هفته میتونید بررسی کنید و اگر واقعا مشکل داشته باشه پورت وجه پرداختیتون قابل بازگشت هست..
سوالی داشتید در خدمتتون هستم. (بخش فروش تیکت ارسال کنید سریعتر پاسخ میگیرید... ممنون)