سلام دوستان الان 3 روزه یاهو مسنجرم باز نمیشه با س-ا-ک-س-هم امتحان کردم اما باز نشد دوستان راه حل بگید و این مشکل از کجاست
سلام دوستان الان 3 روزه یاهو مسنجرم باز نمیشه با س-ا-ک-س-هم امتحان کردم اما باز نشد دوستان راه حل بگید و این مشکل از کجاست
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام بعد از متصل شدن به س ا ک س ، نرم افزار رو باز کنید و قبل از ساین این کردن از بالا قسمت مسنجر قسمت Connection Preferences برید و Connect via a p r oxy رو بزنید ببنید حل می شه یا خیر
پس الان چاره چیه چیکار باید بکنیم منتظر 22 به بودیم اینم که گذشت چرا وا نکردنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر نداره کی از این ....
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
عزیز من مهم بعد از 22 بهمن هست و تا و حد اقل باید تا 12 شب امشب منظر بشیم یا تا 12 شب فردا
خدا کنه امشب باز شه
از nimbuzz استفاده کنید خب
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
پس بیاید برای باز شدن یاهو مسنجر دست به دعا برداریم نزر ونیاز هم کنیم چون دیگه چاره ای نیست بابا بخدا یاهو مسنجر حداقل واسه ماها خیلی مهمه الان دو سه روزه بی تکلیفیم اما دوست عزیز واقعا راست میگید انتخابات پیش رو داریم خدا کنه نبندن ای خدا............................................ .................................................. ................................................
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
تو نیبوزم عضو نبودیم الانم اون کد امنیتی که برا ثبت نام میخواد و باز نمیکنه
وارد یاهو میل بشید، از اونجا میشه آن شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)