-
February 11th, 2012, 20:04
عضو انجمن
سرور اختصاصی برای فروش سرور مجازی از کدام دیتاسنتر بهتر هست ؟ پیشنهاد شما ؟
سلام برای فروش سرور مجازی ویندوز .
شما چه سرور های را معرفی میکنید ؟
کدام دیتاسنتر برای این کار بهتر جواب میده ؟
با وجود قیمت ارز و مشکل برای پرداخت نظر شما کدام دیتاسنتر در حال حاضر بهتر جواب گو میباشید؟
-
-
February 11th, 2012 20:04
# ADS
-
February 11th, 2012, 20:27
پاسخ : سرور اختصاصی برای فروش سرور مجازی از کدام دیتاسنتر بهتر هست ؟ پیشنهاد شما ؟
ovh
hetzner
من با هردو کار کردم راضی هستم
-
-
February 11th, 2012, 20:38
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی برای فروش سرور مجازی از کدام دیتاسنتر بهتر هست ؟ پیشنهاد شما ؟

نوشته اصلی توسط
alireza9549
سلام برای فروش سرور مجازی ویندوز .
شما چه سرور های را معرفی میکنید ؟
کدام دیتاسنتر برای این کار بهتر جواب میده ؟
با وجود قیمت ارز و مشکل برای پرداخت نظر شما کدام دیتاسنتر در حال حاضر بهتر جواب گو میباشید؟
یه گزینه ی جدید برای سرور مجازی معرفی میکنم که فوق العادست XLHost
ولی اگه بین انتخاب های خودت باشه iweb خوبه
-
-
February 11th, 2012, 20:40
عضو انجمن
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
ovhاز کدام کشور دارید ؟
ovh هارد اضافه هم به سرور هاش میده ؟
port سرور هاش خوبه ؟
کدام سرورش را دارید؟
-
-
February 11th, 2012, 20:44
قیمت ارزان ارزان از کشور فرانسه
-
-
February 11th, 2012, 21:01
عضو انجمن
iweb که هزینه هاش خیلی بالا هست .
xlhost را شما از چه نظر مورد نظر میدونید ؟
-
-
February 11th, 2012, 21:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza9549
iweb که هزینه هاش خیلی بالا هست .
xlhost را شما از چه نظر مورد نظر میدونید ؟
برای تهیه سروره ای iweb میتونید از hostpolis.com مشاوره بگیرید چون در آی وب سالن و حضور فیزیک دارند !
xlhost برای کسانی که به پورت 1 نیازی ندارند یکی از بهترین گزینه ها می باشد . پایداری عالی ، پورت همیشه در دسترس است و 100مگابیت سوییچ پورت و آپلینک اختصاصی می باشد .
ساختمان جدید xlhost هم در حال اتمام هست ! همچنین به دلیل ایرانی بودن مدیر این دیتاسنتر میتونید به صورت فارسی و مستقیم با ایشون در ارتباط باشید . همچنین خدمات جدیدی رو در یکی دو ماه آینده قصد ارائه دارند که به شدت مورد توجه قرار خواهد گرفت ... موفق باشید
-
-
February 11th, 2012, 21:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
برای تهیه سروره ای iweb میتونید از hostpolis.com مشاوره بگیرید چون در آی وب سالن و حضور فیزیک دارند !
Xlhost برای کسانی که به پورت 1 نیازی ندارند یکی از بهترین گزینه ها می باشد . پایداری عالی ، پورت همیشه در دسترس است و 100مگابیت سوییچ پورت و آپلینک اختصاصی می باشد .
ساختمان جدید xlhost هم در حال اتمام هست ! همچنین به دلیل ایرانی بودن مدیر این دیتاسنتر میتونید به صورت فارسی و مستقیم با ایشون در ارتباط باشید . همچنین خدمات جدیدی رو در یکی دو ماه آینده قصد ارائه دارند که به شدت مورد توجه قرار خواهد گرفت ... موفق باشید
نطر شما در رابطه با سرور های Ovh چی هست ؟
پورت خوب یکی از نکات مهم سرور مجازی خوب هست حتما لازم میشه .
ویرایش توسط alireza9549 : February 11th, 2012 در ساعت 21:33
-
-
February 11th, 2012, 22:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza9549
نطر شما در رابطه با سرور های Ovh چی هست ؟
پورت خوب یکی از نکات مهم سرور مجازی خوب هست حتما لازم میشه .
من ovh رو به خاطر پورت حداقل واسه وی پس اس قبول ندارم ولی اگه برای xlhost پورت 1 گیگ رو option کنید رو سرورتون فوق العاده میشه
-
-
February 11th, 2012, 23:56

نوشته اصلی توسط
sepastian
من ovh رو به خاطر پورت حداقل واسه وی پس اس قبول ندارم ولی اگه برای xlhost پورت 1 گیگ رو option کنید رو سرورتون فوق العاده میشه
پس شما کلا ovh نداشتی یا هرکی سرویس گرفتید تا خرخره تو سرور ریخته بود!
Ovh پورت عالی ، آپتایم بی نظیر ، کیفیت عالی
پشتیبانی 0 ، سرویس فول سلف منیج، بابت پشتیبانی باید هزینه بپردازید!
ارائه وی پی اس روی آن مقداری برای کسانی که به ساختار شبکه ovh آشنایی ندارند یک مقداری سخته!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید