سلام
با وجود اینکه دیشب در چهارراه رازی تصادف کردم و وضعیت خوبی هم ندارم ولی پاسخ میدم - چون وظیفه ما هست که به منتقدان و ... پاسخ بدیم
1 - من هیچ زمان از کسی که انتقاد می کنه ناراحت نمیشه , به دلیل اینکه حتماً وضعف یا مشکلی دیده که انتقاد میکنه
تا انتقادی نباشه , به هیج عنوان نمی توان مشکلات را رفع کرد
2 - هر زمان خواستید از کسی انتقادی کنید , حداقل اونقدر معرفت داشته باشید که در یک تیکت تمام پست ها را اسکرین شات تهیه کنید نه تنها قسمتی که خودتون دوست دارید
به همین دلیل من از تمام پستهای همون تیکت برای عموم اسکرین شات تهیه کردم و قرار دادم
زمان پاسخ گویی بین پست های تیکت نیز با رنگ قرمز نشان داده شده که تنها در یک مورد دیر پاسخ داده شده بود که , دلیل اون را در اون روز اطلاعی ندارم
مشاهده کنید :
تنها مشکل در این عکس هست که دیر پاسخ ارائه شده :
بقیه موارد به نظر من در حد بسیار ایده عال و زمان مناسب پاسخ داده شده است :
این تصاویر مربوط به تیکت ایجاد شده شما است
قضاوت با کاربران خواهد بود
3 - ای پی سرور شما به هر دلیلی که نال شده است (( اسپم یا ... )) باید هزینه ای پی جدید از شما گرفته می شود ولی ما چنین کاری را در 90% مواقع انجام نمی دهیم
وگرنه باید جریمه و هزینه ای پی جدید را پرداخت می کردید
همچنین می توانستیم به شما اعلام کنیم که ای پی نال شده است و باید مشکل را رفع کنید و منتظر باز شدن ای پی باشید و ...
مطمعاً باشید برای این موارد دست سرویس دهنده بسیار بازتر از کاربر است و به راحتی می تواند شما را چند روز بدون سرویس نگه دارد
این همیشه یاد شما و دیگر کاربران باشد که حرفی که بدون دلیل و مدرک باشد 100% حذف خواهد شد و باقی نخواهد ماندبنده تا الان شش کامنت داشتم در مورد کیفیت کار شما که هر شش تا حذف شد که تعدادی از اون ها با اسکرین شات از مشکل بوده ، بنابراین خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که شما با توجه به دوستانی که در این انجمن دارید لابی قوی در وب هاستینگ دارید .
این مورد هم درست هست که ما دوستان خوب و صمیمی در انجمن داریم , اما دوستی ما به مسائل کاری مربوط نمی شود
حتی همین دوستان صمیمی بارها شده به دلیل حرفها و پستهایی که من در انجمن ارسال کردم برای من هم اخطار ارسال کردند
پس این حرف شما تنها تهمتی به تیم مدیریت انجمن است و بس
این هم هم شما و هم همه کاربران بارها از ما شنیده اید
ما هیچ زمان ادعای پشتیبانی دروغ 24 ساعته نداشته و نخواهیم داشت
تا زمانی که تیم پشتیبانی وارزهاست به 8 نفر برسد (( در حال حاضر 4 نفر ))
اگر مشکلی یا حجم کاری بالایی وجود نداشته باشد در 90% اوقات طبق همان قولی که به کاربران ارائه کردیم و در قوانین سایت آمده است :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
عمل خواهیم کرد , نه کمتر و نه بیشتر
اما زمانی که مثل بازه زمانی تصویر دوم که دقیق یادم نیست دلیل دیر پاسخ دادن به این پست چه چیزی بوده , مشکل یا موردی وجود داشته باشد این زمان بیشتر خواهد شد
باز همینقدر خدارو شکر میکنیم که مثل هزاران نفر دیگر روی سایت و ... ننوشته ایم : پشتیبانی 24 ساعته
در انتها هم اگر شما و هر کسی دیگری فکر میکنید طرض تفکر کاربران و ... را نسبت به تیم وارزهاست و همکاران ما تغییر خواهید داید , سعی و تلاش خود را انجام دهید
به قول معروف وقتی ما ریگی تو کفشمون نیست , طبیعتاً از هیچ سوال و جوابی هم ترس و واهمه نداریم
باز هم اگر فکر میکنید حرف باقی مانده , اعلام کنید تا پاسخ بدم
تشکر از شمابا توجه به صحبتی که با ایشون شد، مثل اینکه نمایندگی ارائه نمیدن،
با تشکر از کلیه دوستانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظراتشون رو گفتن، تشکر ویژه از جناب Raminn
نکته منفی ندیدم،
با آرزوی موفقیت روز افزون برای آقای هوشیار و گروه شون.
روی این سرور اعلام نکردیم که به هیچ عنوان نمایندگی ارائه نمی کنیم
منظور من این بود که به صورت عمومی ارائه نمی کنیم
به کاربران خاص خودمون که در حال حاضر به صورت نماینده سرورمجازی فعالیت می کنند و ... 100% ارائه خواهد شد
نظر شخصی من این هست که وقتی خودمون مستقیم روی هر چیزی نظارت داشته باشیم , بهتر می تونیم اون کار را انجام بدیم
نماینده شاید به کاربری که هاست ارائه می کنه اجازه استفاده از اسکریپت لچ و ... دهد
یا بر روی کار کاربران خود نظارت نداشته باشد و برای ما مشکل ساز شود
اما اگر ما خوب مستقیم سرویس را ارائه کنیم یا با نمایندگانی که قوانین ما را مطلع هستند کار کنیم , هیچ زمان مشکلی ایجاد نخواهد شد
سوالی بود در خدمتم
از دیگر دوستان و همکارنی که نسبت به ما لطف داشتند هم ممنونم به خاطر نظراتشون
اگر کسی از کاربران ما هنوز در انجمن حضور دارد و مشکلی مشاهده کرده , لطفاً در همین تاپیک اعلام کند
با تشکر
همگی موفق باشید