سلام
آقای محمد زاده خدمتتون عرض کنم که اگه واسه همون سایتی میخواین که مورد بحث بوده که مطمئن باشید 2 هسته جوابگوی شما نیست.
وجدانا دارم میگم که روی اون vps شما 2 هسته 2.7 گیگاهرتزی با قدرت 100% بهتون داده بودم و مطمئن باشید که کاملا در اختیار شما بوده ولی با اینحال سایتتون مشکل overload پیدا میکرد.
شما باید بفکر اختصاصی باشید برای این سایتتون.
بگردین سرور اختصاصی ارزون و با cpu خوب پیدا کنید برای اون سایت، مطمئن باشید اینجا هرکسی بهتون سرور مجازی بده شما نمیتونید اون کیفیتی که موردنظرتون هست رو بدست بیارید.
پیشنهاد میکنم که سرور ex4 هتزنر رو بگیرید و چندتا از اون سایتهای چت که دارین رو روش بالا بیارین، مشکلتون حل میشه. cpu های این سری از سرورهای هتزنر 3.4 گیگاهرتز 8 هسته ای هستند و مشکلتون رو کاملا حل میکنه.
موفق باشید.
مرسی از پیشنهادتون
اما نمیخوام باز حرفی بزنم جز اینکه سرویس شما فقط ساعات کم ترافیک کیفیت داره همین vps فعلی که روی سرورتون داریم مثلا با 90 آنلاین ساعت 6 صبح لودش روی 5 هستش و بخوبی کار میکنه اما ساعت 11 با همون مقدار آنلاین لودش به 50 هم میرسه... این نشون دهنده این هستش که سرویستون قول شیر هستش و بار اضافی روی سرور هستش که در ساعات پر ترافیک به شدت کیفیت افت میکنه... بیچاره مدیر ان vps فقط شب ها میتونن از سایتشون استفاده کنند...
دوست گرامی شما نسبت به هزینه که میپردازید سرویس میگیرد...
اگر انقدر منابع مهم هست براتون بیشتر هزینه کنید تا منابع فقط به شما اختصاص داده بشه و سرور شلوغ ارائه نشه...
با تشکر.
متاسف برای شما.
بازهم عکس رو پیوست میکنم اینجا و همه ببینن.
آقای عزیز بهتره جای اینکه اون مشتریای بدبخت رو هی این سرور و اون سرور کنید بهشون بگین که این سیستمی که قالبشون می کنید با بالا رفتن بازدیدش باباتون رو در میاره!
مثلا بقول خودتون توی کار هاستینگ هستید ولی از اصول هاستینگ هم اطلاعی ندارید و انتظار دارید که یه آدم ... پیدا بشه و سروی رو که مثلا 200 تومن ماهی هزینشو داره میده با قیمت 25 تومن دو دستی تقدیم شما کنه.
خیلی جالبه.
من همینجا اعلام میکن که اگه شخصی با قیمت مدنظر این آقا بهشون سرور بتونه بده و ساپورتشون کنه یک vps با 1 گیگ رم بهش رایگان میدم.
موفق باشید.
Untitled.gif
کاملا حرف شما تایید میشه...
این دوستمون نسبت به هزینه که میپردازه باید انتظار داشته باشه...
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
دوستای گل آفر دیگه ای نبود؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)