-
February 11th, 2012, 09:57
پاسخ : افتضاحی به نام وایمکس ایرانسل
در مورد رشت که گفتید خیابونی کاملا درسته
من یادمه سکی از پسر عمو هام 128 داشت و واقعا 120دانلود میگرد(تا حالا ندیده بودم) ولی یه پسر عموی دیگم اصلا راضی نبود
من خودم از gprs ایرانسل استفاده میکنم با این صحبت هایی که شما کردید میشه گفت از وایمکسش بهتره
من معمولا(جز زمان اوج مصرف که کوتاه هم هست به نسبت ) با 26کیلوبایت تا 30 دانلود میکنم ولی بدیش اینه 2 گیگ به جایی نمیرسه
-
-
February 11th, 2012 09:57
# ADS
-
February 11th, 2012, 10:45
عضو انجمن
با سلام
وایمکس ایرانسل کیفیت بسیار مناسبی از نظر پایدار بودن شبکه داره ! تو این مدت 6 ماهه که در مغازه از وایمکس ایرانسل استفاده می کنم یادم نمی یاد که قطعی داشته باشه به هیچ وجه تا به حال شبکه شون قطع نبوده و نخواهد بود انتن دهی بسیار مناسب این شبکه بدون تقویتی همیشه 100 درصد است.
من مودم BM338 دارم که یک تقویت کننده داره و یک دانگل من از تقویت کننده اش استفاده نمی کنم چون نیازی نیست. همیشه انتی دهی این شبکه 100 درصد است.
مغازه ما هم در کف خیابان است طبقه اول یا دوم یا سوم نیستسرعت دانلود سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه باید در بهترین شرایط ایده آل 16 باشه در صورتی که من همیشه با 17 یا 16 کیلوبیت دارم دانلود می کنم البته زیاد دانلود نمی کنم چون طرح 1 گیگ در ماه رو دارم
پشتیبانی ضعیفی دارند ولی نه دیگه تا 24 ساعت من تا حالا زیاد با پشتیبانی شون جر و بحث نکردم به نظر من خوبن
از نظر من سرویس وایمکس ایرانسل کیفیت بسیار مناسبی داره و اینکه در شرایط ضروری و حیاتی کار ادمو راه می اندازه
-
-
February 11th, 2012, 10:50
رشت اندیشه نمایندگی مبین نت رو داره رفتیم اون موقع ازش سوال کنیم که بلوار معلم تحت پوشش مودم ایندور هستش گفتند نه
بعد فرداییش رفتم شرکت سیب سامانه نماینده دوم مبین نت گفتند دو ماه پیش تو معلم انت زدیمن و مشکلی نیستش
یعنی ندیشه تو بحث وایمکس ضعیف کار میکنه
adsl مخابرات رشت هم الان داریم با پهنای باند نا محدود و سرعت 512 که روز اول دانلودش رو 140 بود اما مثل اینکه دیدند زیاد دانلود میکنیم الان همیشه رو 60 هستش :دی
اما خوداییش 4 ساله پارس انلاین دارم برا خونه خیلی راضیم.
سرعت دانلودش این 6 ماه گذشته به 140 رسیده.حالا سرعت خود ایرنتن 128 هستش 
با اسپید اپ چک کردم میگه سرعت اینترنت شما رو 512 هستش :دی
-
-
February 11th, 2012, 10:52
عضو انجمن
یه چیزی یادم رفت اون موقع که سفارش دادم کارشناسون 24 ساعته اومد مودم رو نصب کرد و تحویل داد و به من گفت تا 2 ساعت دیگه کانکت می شوید ولی 48 ساعت طول کشید تا من کانکت بشوم.
اون موقع دهنشون رو سرویس کردم و فکر کنم تو 48 ساعت بیست بار با پشتیبانی 707 تماس گرفتم
-
-
February 11th, 2012, 11:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
یه چیزی یادم رفت اون موقع که سفارش دادم کارشناسون 24 ساعته اومد مودم رو نصب کرد و تحویل داد و به من گفت تا 2 ساعت دیگه کانکت می شوید ولی 48 ساعت طول کشید تا من کانکت بشوم.
اون موقع دهنشون رو سرویس کردم و فکر کنم تو 48 ساعت بیست بار با پشتیبانی 707 تماس گرفتم
دلیل این هست که یوزرنیم و پسورد شما 24 ساعت بعد از فعال شدن مودم در شبکه فعال میشود....
کلا ...متخصص دز/.دی هست این شرکت.
روی بحث تغییر تعرفه و محاسبات من شک کردم و نشستم حساب کتاب کردم...سیستم biling به طور هوشمندانه ای روز 128 هزار تومان ...حدود 16 هزار تومان اضافه گرفته بود که تیکت هم باز کردیم و گفتند هیچ مشکلی نداره...با خود اپراتور 35 دقیقه حساب کردیم و اپراتور گفت کاملا حق با شماست اما بخش حسابرسی مشکلی ندیده !!!!!!!!
-
-
February 11th, 2012, 12:02
وقتی وضع رسمی ترین گونه سرویس اینترنت (adsl) به این شکل هست دیگه از وایمکس چه انتظاری دارید؟
بیشتر حساب اسباب بازی میشه براش باز کرد
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
-
-
February 11th, 2012, 12:25
فقط پارس انلاین
من 256 دارم 1سالی میشه همیشه سرعت دانلود بین 160 تا 170 هست کیفیت عالی هست بدون قعطی
-
-
February 11th, 2012, 12:46
عضو دائم
واسه وایمکس اصلا ایرانسل پیشنهاد نمیشه
ولی تو بحث gprs خیلی بهتر از بقیه عمل کرده
الان همراه اول که در آفساید تشریف دارن و سرعت دانلود و پیچ بازکردنش زیر 5 کیلو هست
رایتل هم که به کاربر عادی بالای 128 نمیده
ولی من با ایرانسل تا 36 کیلو دانولد هم رفتم ....
-